Ξέσπασε σε λυγμούς η Κέιτι Πέρι στο American Idol: «Η χώρα μας έχει αποτύχει»

΄Ένας 21χρονος διαγωνιζόμενος στις auditions του American Idol συγκλόνισε με την ιστορία του το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή. Ο λόγια τον Trey Louis, ο οποίος χάρισε μία συγκινητική ερμηνεία, όμως, όταν αργότερα μίλησε για την προσωπική του ιστορία, συγκλόνισε τους πάντες.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος, όπως αποκάλυψε, ήταν μαθητής σχολείου τον Μάιο του 2018, όταν σε αυτό εισέβαλε ένας άγνωστος με όπλο. Ξεκίνησε να πυροβολεί σκοτώνοντας 8 μαθητές, μεταξύ των οποίων και φίλοι του- καθώς επίσης και 2 δασκάλες. Εκείνος βρισκόταν στην αίθουσα καλλιτεχνικών 2, ενώ το συμβάν είχε μόλις γίνει στη διπλανή αίθουσα.

Το ξέσπασμα της Κέιτι Πέρι

Στην αρχή οι κριτές παρακολουθούσαν σιωπηλοί τη συγκλονιστική μαρτυρία του 21χρονου, όμως στη συνέχεια η Κέιτι Πέρι η οποία είναι μέλος της επιτροπής ξέσπασε σε λυγμούς, φωνάζοντας χαρακτηριστικά πως «η χώρα μας έχει αποτύχει».

«Θα έπρεπε να ήσουν εδώ επειδή αγαπάς την μουσική, όχι επειδή ήσουν αναγκασμένος να περάσεις κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια.

«Έχουμε υποστεί όλα αυτά για τόσο πολύ καιρό» δήλωσε ο Λάιονελ Ρίτσι σκουπίζοντας και εκείνος τα δάκρυα του. «Έχει γίνει πια κανονικότητα».

Ο 21 χρόνος αφιέρωσε την audition του, στον φίλο του Stone, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Share: