Συγκινεί ο Όζι Όσμπορν με τα νεότερα για την υγεία του – Έναν μήνα μετά την ακύρωση της περιοδείας του

Ο Όζι Όσμπορν έναν μήνα μετά την ανακοίνωσή του πως ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία λόγω προβλημάτων υγείας, μίλησε πρόσφατα σε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ozzy Speaks» του SiriusXM για τη σημερινή κατάστασή του.

Ο θρυλικός ρόκερ των Black Sabbath κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη στάση των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην ανακοίνωσή του, δηλώνοντας ότι είχαν αντιδράσει υπερβολικά, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν στα τελευταία του. Έτσι, τώρα διαβεβαιώνει τους θαυμαστές του ότι δεν πέθαινε και ότι εργαζόταν σκληρά για να βελτιώσει την υγεία του.

Δεν έχετε ιδέα,,,”

Ωστόσο, μετά από συζητήσεις με τη σύζυγό του και μάνατζέρ του Σάρον, αποφάσισε να ακυρώσει την περιοδεία του, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει να κλείνει περιοδείες και στη συνέχεια να τις ακυρώνει λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε. «Έφτασα στο σημείο που η Σάρον μου είπε ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να κλείνω περιοδείες και να αποτυγχάνω, ακυρώνοντάς τες», είπε.

Ο 74χρονος Όζι παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να περιοδεύσει ξανά αν η υγεία του το επέτρεπε, αλλά δεν μπορεί να το κάνει. «Δεν έχετε ιδέα, αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι σε διαγωνισμό κλοτσιάς πισινών» πρόσθεσε.

Παρά τον αγώνα που δίνει για την υγεία του, ο Όζι Όσμπορν παραμένει αισιόδοξος και αφοσιωμένος στη μουσική του, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε μια νέα δισκογραφική δουλειά από εκείνον.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα