Τα τρία ζώδια που απορρίπτουν το κρύο και το χιόνι

Υπάρχουν τα ζώδια του καλοκαιριού και τα ζώδια του χειμώνα. Τα ζώδια που δεν αγαπάνε τον χειμώνα και απορρίπτουν το κρύο και το χιόνι, γιατί δεν τα αντέχουν, είναι ο Καρκίνος, ο Ταύρος και ο Ιχθύς. Τους αρέσει η εικόνα του χιονιού από το παράθυρο του σπιτιού τους, με έναν ζεστό καφέ να βλέπουν τις νιφάδες να πέφτουν απαλά στο έδαφος.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του σπιτιού και της οικογένειας. Θέλει να υπάρχει ζεστασιά μέσα στο χώρο του και όταν έχει πολύ κρύο δεν βγαίνει έξω. Υποφέρει με το κρύο, φοράει πολλά ρούχα και αξεσουάρ για να μην νιώθει τον πόνο από το κρύο στο σώμα του. Το χιόνι θέλει μόνο να το βλέπει, ίσως να παίξει έναν χιονοπόλεμο για 5 λεπτά και μετά θα χωθεί στο κρεββάτι του με θερμαινόμενη κουβέρτα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της καλοπέρασης, όταν χιονίζει θέλει αναμμένο τζάκι και την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή του 24ώρου. Επίσης δεν αγαπάει το κρύο, μπορεί έξω να χιονίζει και αυτός μέσα στο σπίτι του να έχει 25 βαθμούς. Για να βγει έξω θα είναι για λίγο και θα πρέπει να έχει τον κατάλληλο επώνυμο εξοπλισμό.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ορκισμένος εχθρός του κρύου. Όταν θα πέσει πολύ η θερμοκρασία θα παραμείνει στο σπίτι του με ζεστό φαγητό, πολλές φορές νομίζει ότι είναι άρρωστος. Πολύ δύσκολα θα τον παρασύρεις να βγει στα χιόνια, είτε για χιονοπόλεμο είτε για εκδρομή.

Photo cover:pixabay.com/JillWellington / 1971 images-relaxing

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα