Μπρένταν Φρέιζερ: Παραλίγο να…απαγχονιστεί στα γυρίσματα της ταινίας, “Η Μούμια”

Ο Μπρένταν Φρέιζερ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κέλι Κλάρκσον και για πρώτη φορά αποκάλυψε πως παραλίγο να πεθάνει στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, “Η Μούμια”.

Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στα Όσκαρ για την ερμηνεία του στη “Φάλαινα” περιέγραψε γλαφυρά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της ταινίας που εκτόξευσε τις μετοχές του, το 1999. Το περιστατικό συνέβη στη σκηνή της εκτέλεσης του ήρωα τον οποίο υποδυόταν, Rick O’Connell.

Όπως σημείωσε, για τη σκηνή είχε ένα σχοινί περασμένο γύρω από τον λαιμό του και στεκόταν στις μύτες των ποδιών του, όταν ο σκηνοθέτης Stephen Sommers του είπε: “Δεν μοιάζει πραγματικά σαν να πνίγεσαι. Μπορείς να το πουλήσεις;”

Ο ηθοποιός περιέγραψε ότι στην επόμενη λήψη, ο άνδρας που χειριζόταν το σχοινί το τράβηξε λίγο ψηλότερα και αυτός δεν είχε “”παρά να πέσει.”

“Συγχαρητήρια, τώρα είσαι στο κλαμπ”

“Την επόμενη στιγμή, ο αγκώνας μου ήταν στο αυτί μου, ο κόσμος όλος στα πλάγια, είχα χαλίκια στο στόμα μου και όλοι ήταν πραγματικά ήσυχοι” θυμήθηκε προσθέτοντας ότι καθώς ανέκτησε τις αισθήσεις της το μόνο που μπορούσε να ακούσει ήταν τον συντονιστή των κασκαντέρ να φωνάζει το όνομά του.

Ο Φρέιζερ είπε ότι μέλος του κινηματογραφικού συνεργείου του είπε: “Συγχαρητήρια, τώρα είσαι στο κλαμπ. Το ίδιο πράγμα συνέβη στον Μελ Γκίμπσον στο Braveheart.”

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα