Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πούλησε την πολυτελέστατη έπαυλή της στο Καλαμπάσας – Το ποσό που «έπιασε»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πούλησε το πολυτελές σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια έναντι του ποσού των 10 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο η τραγουδίστρια είχε αγοράσει το πολυτελές σπίτι στα 11,8 εκατ. δολάρια, δηλαδή το πούλησε περίπου 2 εκατ. δολάρια λιγότερο από ότι το είχε αγοράσει πριν από 9 μήνες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dirt, η Σπίαρς αγόρασε το σπίτι, λίγες ημέρες μετά το γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, τον περασμένο Ιούνιο, για 11,8 εκατ. δολάρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει πηγή στο PEOPLE, η τραγουδίστρια ήταν ενθουσιασμένη με το ακίνητο. «Η Μπρίτνεϊ λατρεύει το νέο της σπίτι. Το διάλεξε μαζί με τον Σαμ. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να έχει ένα σπίτι που διάλεξε χωρίς να χρειάζεται να ζητήσει έγκριση από [τον μπαμπά της Τζέιμι Σπίαρς» είχε δηλώσει παλαιότερα.

Η μεσογειακού στυλ έπαυλη, με την ιδιαίτερη είσοδο και το εντυπωσιακό φουαγιέ, βρίσκεται σε μία έκσταση 1,6 στρεμμάτων. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου με ιδιαίτερα καθίσματα και οροφή, γυμναστήριο, ξενώνα, γραφείο και κελάρι κρασιών.

Δείτε επίσης

Share: