Μετά το φόρεμα με σπρέι της Μπέλα Χαντίντ, η Coperni καινοτομεί ξανά και στο show της συμμετέχουν σκύλοι – ρομπότ!

Μετά το φόρεμα με σπρέι της Mπέλα Χαντίντ, η Coperni καινοτομεί ξανά και κάνει show με σκύλους ρομπότ!
To brand που ιδρύθηκε από τους Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant δημιούργησε την εκδήλωση αυτή την περασμένη Παρασκευή, έχοντας πέντε ρομπότ Boston Dynamics στην πασαρέλα της. Στις 30 Σεπτεμβρίου είχε ήδη ξεχωρίσει το φόρεμα που δημιούργησε με σπρέι πάνω στην Μπέλα Χαντίντ.

Μετά το φόρεμα σπρέι, το δίδυμο των ιδρυτών, Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant, καινοτομεί ξανά βάζοντας ρομπότ σκύλους στο show τους.Σε μια αίθουσα του Théâtre national de Chaillot, όπου γινόταν το show, πέντε ρομπότ της Boston Dynamics – που έμοιαζαν με σκυλιά – εμφανίστηκαν ξαφνικά ανάμεσα από τα μοντέλα. Το ένα μετά το άλλο, τα μοντέλα στη συνέχεια τοποθέτησαν τις τσάντες τους στο στόμιο των μηχανών animaloid πριν τις ξαναπάρουν στο δεύτερο πέρασμά τους.

Το show ξεκίνησε όταν η Ολλανδή Rianne Van Rompaey προχώρησε ξαφνικά προς ένα από αυτά τα τετράποδα νέου είδους, το οποίο έσκισε το σακάκι της, αποκαλύπτοντας το μαύρο μίνι φόρεμά της με βαθύ λαιμόκοψη. Καλοφτιαγμένη και εμφανώς σκηνοθετημένη, αυτή η χορογραφία καταδεικνύει για άλλη μια φορά την επιθυμία του Coperni να συνδυάσει την τεχνολογία με τη μόδα.

«Άνθρωπος και μηχανή μπορούν να ζουν σε αρμονία»
«Εμπνευσμένη ελεύθερα από τον μύθο The Wolf and the Lamb του Jean de la Fontaine, η παράσταση απεικονίζει τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και Spot ρομπότ από την αμερικανική εταιρεία Boston Dynamics», σχολίασε η μάρκα στο Instagram. «Αυτή η παράσταση παρουσιάζει το όραμα του Coperni ότι δεν υπάρχει κυριαρχία αλλά ότι ο άνθρωπος και η μηχανή μπορούν να ζουν σε αρμονία».

Όσον αφορά τη σκηνική απόδοση, δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της Coperni. Θυμηθείτε αυτή τη θεαματική σεκάνς που έκανε τον γύρο του κόσμου κατά την τελευταία εβδομάδα μόδας του Παρισιού στις 30 Σεπτεμβρίου. Στο τέλος του show του brand Coperni, η Μπέλα Χαντίντ είχε ανέβει, γυμνή, στο βάθρο όπου την περίμεναν δύο άντρες με πιστόλια βαφής και ψέκασαν ένα διάλυμα στο δέρμα της που στη συνέχεια είχε γίνει, κάτω από τα έκπληκτα μάτια του κοινού, ένα υφασμάτινο φόρεμα.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα