Ο τρόπος που επικοινωνούν με μηνύματα τα ζώδια του νερού όταν είναι ερωτευμένα

Όλα τα ζώδια αντιδρούν διαφορετικά στον έρωτα και κυρίως στο παιχνίδι του φλερτ. Τα ζώδια του νερού, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, αλλά και διαφορετικό τρόπο γραφής και ανταλλαγής μηνυμάτων.

Καρκίνος


Ο Καρκίνος είναι πολύ ερωτιάρης, είναι ικανός να στέλνει για αμέτρητες ώρες μηνύματα με συναισθήματα, καρδούλες, φωτογραφίες. Μέχρι και ερωτική εξομολόγηση μπορεί να κάνει με μήνυμα. Είναι πολύ πιθανόν μετά από 5 ώρες επικοινωνίας, να έρθει κάτω από το σπίτι σου για μία αγκαλίτσα και ένα φιλί για καληνύχτα.

Σκορπιός


Ο Σκορπιός όταν επικοινωνεί στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει να μάθει τα πάντα για εσένα και γενικότερα το τι πραγματικά έχει συμβεί και το τι νιώθεις. Θα περάσεις ένα είδος ελέγχου, γιατί πιστεύει αυτό που λένε “φύλαγε τα ρούχα σου, για να έχεις τα μισά”. Επίσης επειδή παρεξηγείται εύκολα αν δεν του αρέσει κάτι που θα του στείλεις ή θα του σχολιάσεις θα σου κλείσει το τηλέφωνο και θα σου ξαναμιλήσει μετά από δύο μέρες.

Ιχθύς


Ο Ιχθύς όταν είναι πολύ ερωτευμένος βρίσκει πολύ μεγάλη χαρά στην επικοινωνία με μηνύματα. Του δίνετε η ευκαιρία να εκφραστεί ελεύθερα, κάτι που δεν θα το έκανε εύκολα από κοντά. Θα γράψει ποίημα, θα ζωγραφίσει, θα στείλει τραγούδι, θα σου κάνει φατσούλες και θα σου στέλνει συνέχεια το πόσο ερωτευμένος είναι και πόσο σε αγαπάει.

Photo cover:pixabay.com/Peggy_Marco-wait

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα