Στο χειρουργείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, λίγες ημέρες μετά την υπουργοποίησή του – Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο (βίντεο)

Λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εισήχθη στο νοσοκομείο.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, ο οποίος εξήγησε ότι μετά από ένα χτύπημα που είχε στο χέρι του το προηγούμενο διάστημα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση.

Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Μέσα από το βίντεό του, ο υπουργός Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό καθώς και όλους εκείνους που του έστειλαν τα μηνύματά τους για περαστικά.

«Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι καταρχήν να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς. Εγώ σήμερα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση. Επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείο, όσου και τη διοίκηση για τον ζήλο που δείχνουν συλλογικά στη δουλειά τους και την άσκηση των καθηκόντων τους. Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας και τις ευχές σας. Τις ανταποδίδω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα