Ζώδια: Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, Όλα τα προβλήματα έχουν την λύση τους, αρκεί να υπάρχει φαντασία

Εναλλακτικές λύσεις θα πρέπει να βρούμε αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα όσοι από εμάς θέλουμε να  προχωρήσουμε πιο γρήγορα στην υλοποίηση των σχεδίων. Για να το πετύχουμε θα χρησιμοποιήσουμε την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του  Ταύρου (15ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, τα δυνατά μας όπλα δεν θα είναι η λογική, αλλά η φαντασία μας, η οποία και θα μας  βοηθήσει να βρούμε πρωτότυπες αλλά και με φαντασία  λύσεις στα ζητήματα  που μας απασχολούν, τόσο στην δουλειά μας όσο και στην προσωπική μας ζωής,  αυτή η διαδικασία θα  παίξει καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή της διάθεσης μας και στην καλή μας ψυχολογία.

Από την άλλη πλευρά, μετά από ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πιεστικό διάστημα, θα έχουμε ευχάριστες ειδήσεις, ενώ δεν θα λείψουν και οι ξαφνικές συναντήσεις με φιλικά μας πρόσωπα, τα οποία έχουμε να δούμε καιρό.  Επίσης, αυτές τις ημέρες την προσοχή μας θα τραβήξουν  θέματα και ειδήσεις οι οποίες κάθε άλλο συνηθισμένες είναι.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της  όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την ευρηματικότητα τους και θα τους βοηθήσει να βρουν ευφάνταστες λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρουν τον τρόπο να προσεγγίσουν και πάλι το ταίρι τους και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα των τελευταίων ημερών.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια στον φιλικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές και ένα φιλικό τους πρόσωπο να γίνει ο νέος τους έρωτας.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν με την εξυπνάδα και την ευρηματικότητα τους στην δουλειά τους.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το χιούμορ και το έξυπνο μυαλό τους θα τους βοηθήσει να κερδίσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο τους, ώστε σύντομα να βάλουν τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά τους σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ευχάριστε εκπλήξεις στο ταίρι τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/peter_pyw/hd

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα