Η Σελένα Γκόμεζ παραδέχεται ότι έκλαιγε όταν την αποκαλούσαν “χοντρή”, εξαιτίας της ασθένειάς της (βίντεο)

Η Σελένα Γκόμεζ είναι από τις σταρ που έχουν νιώσει στο “πετσί” τους το διαδικτυακό body shaming, καθώς πολύ συχνά λαμβάνει ντροπιαστικά σχόλια για το βάρος της.

Η νεαρή τραγουδίστρια εδώ και χρόνια δίνει μάχη με τον Λύκο κι εξαιτίας των θεραπειών για το αυτοάνοσο, έχει πάρει βάρος. Και παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά της, υπάρχει εκεί έξω κόσμος που την αποκαλεί “χοντρή”.

Και μπορεί να δήλωνε ότι δεν την επηρεάζουν, αυτό δεν ήταν αλήθεια. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, έλεγε ψέματα ότι δεν επηρεαζόταν από τα αρνητικά σχόλια των body-shamers. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι κλεινόταν στο δωμάτιό της και έκλαιγε.

«Είπα ψέματα. Ανέβαζα μια φωτογραφία και έλεγα: “Δεν έχει σημασία. Δεν δέχομαι αυτά που λέτε”», δήλωσε η Σελένα Γκόμεζ στο ντοκιμαντέρ του Apple TV+ Dear…, το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη.

“Δε νομίζω ότι αξίζει σε κάποιον όλο αυτό”

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως παρά το γεγονός ότι παρουσίαζε τον εαυτό της ως δυνατό στα διαδικτυακά τρολ ουσιαστικά έκλαιγε απαρηγόρητη στο δωμάτιό της.

«Ανέβαζα όλα λέγοντας ότι δεν με ενοχλούν γιατί δεν ήθελα να ενοχλούν άλλους ανθρώπους που βιώνουν το ίδιο πράγμα», είπε η 30χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας: «Το να ντροπιάζονται για το πώς μοιάζουν, ποιοι είναι, ποιον αγαπούν, πιστεύω ότι είναι τόσο άδικο. Δε νομίζω ότι αξίζει σε κάποιον όλο αυτό».

Η Σελένα Γκόμεζ που διαγνώστηκε με λύκο το 2014 – είπε ότι οι άνθρωποι στο διαδίκτυο έβρισκαν πάντα να της πουν κάτι αρνητικό παρά τις επώδυνες παρενέργειες της χρόνιας ασθένειάς της.

«Με ντρόπιαζαν επειδή είχα πάρει βάρος εξαιτίας του λύκου μου», είπε.

Διαβάστε επίσης

Share: