Σάλος με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Πήγε σε οικολογική εκδήλωση με ιδιωτικό τζετ

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος είναι γνωστός για την οικολογική του ευαισθησία και τους αγώνες που κάνει για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ωστόσο, ο οικολόγος ηθοποιός πήγε σε οικολογική εκδήλωση χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό του τζετ που εκπέμπει πολλούς ρύπους και όχι ένα μέσο φιλικό προς το περιβάλλον, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Γιατί, εδώ που τα λέμε «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια»

Τον αποκαλούν «οικολογικό υποκριτή»

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, αρκετοί τον χαρακτήρισαν «οικολογικό υποκριτή», ενώ έγινε γνωστό πως μέσα σε δύο εβδομάδες έκανε 19.000 χλμ με αεροπλάνο, για να παραστεί σε εκδηλώσεις και να βγει ραντεβού με νεαρά μοντέλα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πήγε στα Green Carpet Fashion Awards (Βραβεία Βιώσιμης Μόδας) στο Λος Άντζελες, ενώ φωτογραφήθηκε στο πλευρό μεγάλων ονομάτων της βιώσιμης μόδας και του ακτιβισμού, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες προς το πρόσωπο του, όμως αρκετοί χρήστες των social media είναι δυσαρεστημένοι μαζί του, καθώς υποστηρίζουν ότι υποκρίνεται όταν αναφέρεται στην προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης

Share: