Τα δύο ζώδια που αναζητούν την μοναξιά

Έχουν γραφτεί πολλά για την μοναξιά και έχει υμνηθεί το συναίσθημα που απορρέει. Υπάρχουν δύο ζώδια που αναζητούν την μοναξιά και την επιλέγουν και ως τρόπο ζωής. Ο Σκορπιός και ο Ιχθύς είναι λάτρεις της μοναξιάς και πολλές φορές τους θεωρούν και περιθωριοποιημένους γιατί δεν καταλαβαίνουν την ηρεμία και την ισορροπία που λαμβάνουν μέσα από αυτήν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός γεννήθηκε μόνος του! Θέλει να είναι ηγέτης και δεν θέλει γύρω του πολύ κόσμο. Θέλει να συγκεντρώνεται στη δύναμη που έχει ο εαυτός του και περνάει καλά με αυτό. Θέλει παρέα, αλλά για λίγο και σε χρόνους που επιλέγει ο ίδιος. Πολλοί επιστήμονες και ερευνητές ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού. Η μοναξιά είναι δημιουργική κυρίως στην επαγγελματική τους καριέρα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς όσο αγαπάει την παρέα, άλλο τόσο αγαπάει και την μοναξιά. Η δημιουργικότητα του απογειώνεται όταν είναι μόνος του. Μπορεί να είναι έξω με κόσμο και να φύγει για να πάει σπίτι του και να διαβάσει ένα βιβλίο ή να δει μία ταινία μόνος του. Έχει έμπνευση σε ακαθόριστες χρονικές στιγμές που τον κάνουν αντικοινωνικό, γιατί αποσύρεται για να δουλέψει.

Photo cover:pixabay.com/dmytro_R/lonely

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα