Χέιλι Μπίμπερ: Ένας χρόνος από το εγκεφαλικό επεισόδιο – Το γεγονός που άλλαξε τη ζωή της

Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα που η Χέιλι Μπίμπερ υπέστη ένα μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο. Και τώρα, το διάσημο μοντέλο εξηγεί πώς άλλαξε η ζωή της, αυτόν τον τελευταίο χρόνο.

Η Χέιλι Μπίμπερ, με αφορμή τον έναν χρόνο, αναδημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram από πέρυσι στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς το “γεγονός που της άλλαξε τη ζωή.”

Το 26χρονο μοντέλο μιλά για το τρομακτικό περιστατικό και ότι διαγνώστηκε με συγγενές καρδιακό ελάττωμα.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει περάσει ένας χρόνος”

Και συνεχίζει, αναφέροντας κάποιες πληροφορίες σχετικά με την πάθηση που ονομάζεται patent foramen ovale (PFO-Ανοιχτό ωοειδές τρήμα), η οποία “είναι μια τρύπα -ένα άνοιγμα- στην καρδιά που δεν έκλεισε μετά τη γέννηση”, σύμφωνα με τη Mayo Clinic.

Στα περισσότερα βρέφη, το άνοιγμα αυτό κλείνει λίγο μετά την γέννηση, αλλά σε ορισμένα όχι. Όταν αυτό το άνοιγμα παραμένει ανοιχτό, τότε ονομάζεται ανοιχτό ωοειδές τρήμα (PFO).

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έπαθα ένα μίνι εγκεφαλικό που οδήγησε στη διάγνωση με PFO“, έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο στο Insta Story της.

“Δεδομένου ότι είναι ο ένας χρόνος από ένα τέτοιος γεγονός που άλλαξε τη ζωή, ήθελα να μοιραστώ όλες τις πληροφορίες που έμαθα για το PFO” πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα