Ο λαμπερός γάμος της πριγκίπισσας της Ιορδανίας, Ιμάν με τον Έλληνα επιχειρηματία (βίντεο+φωτογραφίες)

Η κόρη του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνιας, Ιμάν παντρεύτηκε σε μία υπέρλαμπρη τελετή τον αγαπημένο της Δημήτριο (Jameel) Θερμιώτη, την Κυριακή στο Αμμάν. Το ζευγάρι, πραγματοποίησε την επίσημη θρησκευτική τελετή του γάμου, όπως ορίζει το Ισλάμ.

Η νύφη, έφτασε στον χώρο συνοδευόμενη από τον αδερφό της, πρίγκιπα Χουσεϊν. Ο γαμπρός φορούσε ένα κουστούμι που θύμιζε βρετανικό λουκ, ενώ το άσπρο κυριάρχησε στον στολισμό.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η μητέρα της νύφης, Βασίλισσα Ράνια, ενώ δίπλα στη νύφη κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν ο βασιλιάς Αμπντάλλα της Ιορδανίας. Μετά την τελετή, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση. Το ζευγάρι υποδέχθηκαν μουσικοί με παραδοσιακά αραβικά τραγούδια γάμου.

Ο Δημήτριος Θερμιώτης έχει ελληνική καταγωγή, καθώς η οικογένειά του είναι από την Άνδρο. Ο παππούς του είχε φύγει μετανάστης στη Βενεζουέλα. Εκεί γεννήθηκε ο Δημήτριος το 1994. Αργότερα, μετακόμισε στην Αμερική, όπου σήμερα εργάζεται ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη, με την προσωπική του περιουσία να υπολογίζεται στα 50 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Εκεί, γνώρισε την όμορφη πριγκίπισσα Ιμάν, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν στην Ουάσιγκτον, είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας και δεύτερη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, μετά τον πρίγκιπα Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β’. Ο επιχειρηματίας πριν τον γάμο, ασπάστηκε τον Ισλαμισμό και πήρε το όνομα, Jameel.

Διαβάστε επίσης

Share: