Τα δύο ζώδια που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους

Υπάρχουν δύο ζώδια που δυστυχώς δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους. Ο θυμός, ο φόβος, ο πόνος, η χαρά, η αγάπη, η λύπη είναι συναισθήματα που δύσκολα μπορούν να τα χειριστούν ο Ιχθύς και ο Ζυγός. Θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό που δυστυχώς δεν τον κατέχουν.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς έχει πλεονάζον συναίσθημα και συμπόνια και δεν μπορεί να το διαχειριστεί, για αυτό πολλές φορές καταλήγει σε ακραίο κλάμα. Δεν αντέχει να βλέπει πόνο και δυστυχία γύρω του και το πιο σημαντικό δεν ξέρει τι να κάνει για να απαλύνει τις πληγές των άλλων. Το ίδιο πρόβλημα έχει και με τα δικά του συναισθήματα που πολλές φορές δεν μπορεί να τα εκφράσει. Μπορεί να αγαπάει, αλλά επειδή δεν ξέρει πως να το εκφράσει, τελικά το κρατάει για τον εαυτό του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ταυτισμένος με τη λέξη απογοήτευση. Είτε είναι μικρή, είτε είναι μεγάλη νιώθει σαν να έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Παρότι μιλάμε για ζυγαριά, βλέπουμε ότι γέρνει προς την απομόνωση και τον στρουθοκαλισμό και δεν θέλει να βλέπει και να μιλάει με άνθρωπο. Θέλει χρόνο για να αναπτερωθεί το ηθικό του και να ξαναγυρίσει στη φυσιολογική ζωή.

Photo cover:pixabay.com/Pexels/close

Διαβάστε επίσης:

Share: