Τα πολεμικά εμβατήρια, εμείς τα χορεύουμε

Αστρίτες μου κι αλάνια μου, Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.  Στοιχηματίζω το ξανθό κεφάλι μου ότι τώρα που με διαβάζετε, πολλοί από σας είστε στα πρόθυρα να βγείτε στους δρόμους παγανιά τις μικρές ώρες σαν τον Βλαντ Ντράκουλ και να παλουκώσετε όποιον σας γυαλίσει για υπαίτιος των όσων τραβάτε. Έτσι είπα να κόψω πια τα φιλολογικά και να μπω κατευθείαν στο ψητό και να σας πω τι κάνω εγώ τέτοιες ώρες που βγαίνει ο νότιος δεσμός μου στον σκορπιό μαζί με τον κριό που έχω προικώο και χορεύει τα πολεμικά εμβατήρια για τσάμικα.


Παλιά που λέτε, γινόμουνα Τούρκα με το παραμικρό. Έπρεπε να με κοιτάζεις με το σωστό τρόπο -πως κοιτάς ένα pit bull; Έτσι! Κι άμα έπαιρνα ανάποδες, σκόπιμο θα ήταν να τραβήξεις πρώτα και κανά κομποσκοίνι και μετά να ‘ρθεις να μου μιλήσεις.


Έλα όμως που όταν γεράσει ο φτου εξαποδώ, καλογερεύει.. Ή τουλάχιστον πάει κι ανοίγει άλλο δρόμο για να φτάσει εκεί που θέλει. Κάθισα που λέτε και σκέφτηκα κάτι εξυπνάκηδες που λέγανε ότι δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Κι έψαξα να τον βρω, γιατί ο κυρ Ελύτης χαζός δεν ήτανε όταν έγραψε: «πήραμε τη ζωή μας λάθος κι αλλάξαμε ζωή».


Η ως άνωθεν εισαγωγή, σκοπό είχε να σας βάλει στο κλίμα για να μη νομίσετε ότι εγώ είμαι Αγία και πνευματικός άνθρωπος, άρα ήταν πανευκολούρα να πειθαρχήσω και να εφαρμόσω όσα ανακάλυψα ψάχνοντας καμιά 30αριά χρόνια να ξεστραβωθώ. Αντιθέτως, είμαι μπαρούτι και τσακμάκι μαζί σε μια συσκευασία, αγύριστο κεφάλι, πνεύμα αντιλογίας κι αναρχοαυτόνομο καθίκι. Παρ’ όλ’ αυτά, έστρωσα κάτω τον πισινό μου κι έκανα την ανάγκη φιλοτιμία όταν κατάλαβα πως αν δεν άλλαζα, θα έσπαγα τα μούτρα μου πάνω στις κοτρώνες.


Ότι θα σας ζητήσω λοιπόν να κάνετε, το έχω κάνει πρώτα εγώ η ίδια. Το δοκίμασα, το τεστάρισα και αποδείχτηκε αλάνθαστο. Ο μόνος τρόπος ν’ αποτύχετε, είναι να τα παρατήσετε όταν βρεθείτε μπροστά στην πρώτη απογοήτευση ή να πείτε τι μλκς λέει αυτή τώρα και να μη δοκιμάσετε καν.
Για όσα θέλετε λοιπόν να πετύχετε, χρειάζεται να δεσμευτείτε ότι θα κάνετε τα εξής δυο πράγματα:
1.Όποιος ή ότι σας εξοργίζει/αδικεί/εξαπατεί κτλ εσείς θα επαναλαμβάνετε «σ’ αγαπώ-σε συγχωρώ». Νταξ, στην αρχή θα διακόπτετε το μάντρα με βρισίδια νταλικιέρη, όμως εάν επιμείνετε, θα καλωδιωθεί εκ νέου ο εγκέφαλος σας και στο τέλος θα καταφέρετε να το λέτε και να το εννοείτε.2.Ότι θέλετε να πετύχετε,  κλείστε τα μάτια και δείτε το βίντεοκλιπ. Με χρώματα, ήχο, συναίσθημα. Προσέξτε το συναίσθημα βρεεεεεεε! Κάντε το Bollywood εν ανάγκει! Βάλτε το να παίζει 2-3 φορές τη μέρα ανελλιπώς. Πως βάζετε Ρέμο λούπα;Έτσι!


Στην αρχή θα πείτε τι μλκς κάνω. Το 90% από σας δε θα το αρχίσει καν. Από το 10% που θα το ξεκινήσει, οι 7 θα το αμπολήσουν αετό μετά την 3η μέρα. Οι τρεις που θα το συνεχίσουν με λυσσασμένη πίστη, θα πάρουν το πρωτάθλημα.


Οι 97 που δεν το έκαναν, διάβασαν που έλεγε ο Ιησούς ότι στα παλιά βαρέλια δε βάζουν καινούργιο κρασί, αλλά δε πήραν χαμπάρι τίποτε.
Μην είσαι εσύ ένας από τις 97 μωρές παρθένες. Γίνε σαν τους τρεις που πήραν το χρυσό!

Διαβάστε επίσης:

Share:

Ισμήνη Καραλή

Ισμήνη Καραλή

Η Ισμήνη Καραλή είναι Interior Arhitect & Designer με εκατοντάδες έργα στο ενεργητικό της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δραστηριοποιείται επίσης ως επιχειρηματίας στο χώρο της μαζικής εστίασης και στον ξενοδοειακό κλάδο.
Η Ισμήνη Καραλή είναι Interior Arhitect & Designer με εκατοντάδες έργα στο ενεργητικό της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δραστηριοποιείται επίσης ως επιχειρηματίας στο χώρο της μαζικής εστίασης και στον ξενοδοειακό κλάδο.

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα