Φοίβος Δεληβοριάς: Απαντά σε όσους τον κατηγορούν ότι τραγούδησε μετά την τραγωδία στα Τέμπη – Τι είπε για τη στάση του στο Μάτι

Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ένας από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν το Σάββατο μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίσθηκε σε γνωστή μουσική σκηνή, μία μέρα μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους.

Ωστόσο, αρκετοί ήταν εκείνη που άσκησαν σκληρή κριτική στους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στα κέντρα, όπως έγινε και με την Πάολα, ενώ στα social media, κατηγορούν τον Φοίβο Δεληβοριά πως όταν συνέβη η τραγωδία στο Μάτι με τους 104 νεκρούς δεν είχε την ίδια στάση με τώρα για τα Τέμπη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με μία μακροσκελή ανάρτηση στη σελίδα του στο faceboook, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει στους επικριτές του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά

«Δεν έχω καμιά πρόθεση να απομακρύνω τους προβολείς από το έγκλημα στα Τέμπη και από τις πανελλήνιες, ακηδεμόνευτες συγκεντρώσεις που δείχνουν και την ανθρωπιά και την επαγρύπνηση της κοινωνίας μας, όσο κι αν αυτή καθημερινά συσκοτίζεται.

Επειδή όμως έχει και ο μακαρθισμός ορισμένων μέσων και ορισμένων λογαριασμών στα σόσιαλ τα όριά του, οφείλω να δηλώσω τα εξής: Είμαι συντετριμμένος, όπως και κάθε άλλος Έλληνας από την τραγωδία. Ζήτησα αμέσως με επιστολή μου στην ΕΡΤ να μην προβληθεί η εκπομπή μας τις 3 μέρες του εθνικού πένθους.

Δεν εμφανιστήκαμε στο «Κύτταρο» παρά μόνο αφού αυτό έληξε-και φυσικά μιλώντας και τραγουδώντας για τα παιδιά που χάθηκαν.

Τα ίδια ακριβώς είχα αισθανθεί και πράξει στο έγκλημα του Ματιού. Είχα ακυρώσει τις εμφανίσεις μας στην Ταράτσα και είχα πενθήσει και εξοργιστεί μαζί με όλους.

Πηγαίνω στις συγκεντρώσεις, ακούγοντας το συλλογικό κάλεσμα και εύχομαι να γινόντουσαν και να γίνονται συχνότερα για να σταματήσει κάθε είδους έγκλημα, μικρό ή μεγάλο, από τα δεκάδες που δημιουργεί η μανία για το κέρδος και για διατήρηση στην εξουσία. Αυτά-και συγνώμη που αναγκάζομαι να γράψω τα αυτονόητα. Τα λέμε όπου υπάρχει μουσική και κοινωνία. Εκεί ήμασταν και εκεί θα είμαστε πάντα».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα