Όσκαρ 2023: Σάλος με τον Τζίμι Κίμελ και τη συμπεριφορά του στη Μαλάλα Γιουσαφζάι- Η απάντησή της στις “κρυάδες” του παρουσιαστή

Σάλος έχει προκληθεί με τον Τζίμι Κίμελ, εξαιτίας μιας άκυρης ερώτησης που έκανε στη Μαλάλα Γιουσαφσζάι, φέρνοντας την σε εξαιρετικά αμήχανη θέση στη διάρκεια της 95ης τελετής των φετινών Όσκαρ.

Ο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος είναι ο αγαπημένος παρουσιαστής των celebrities και φημίζεται για το χιούμορ του, ήταν η ελπίδα των διοργανωτών των βραβείων για νέα ήθη στη νέα εποχή που θέλουν να περάσουν τα Όσκαρ. Αλλά φαίνεται πως όποιος αναλαμβάνει την παρουσίαση της τελετής “κολλάει” χοντροκομμένες κρυάδες.

Τα άκυρα αστεία στη Μαλάλα

Έτσι, ο παρουσιαστής της βραδιάς θέλησε να κάνει περίεργα και άκυρα αστεία στη Μαλάλα, τη γυναίκα που κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης, η οποία ήταν έφηβη ακτιβίστρια της εκπαίδευσης όταν πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από Ταλιμπάν στο Πακιστάν το 2012.

“Το έργο σας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εκπαίδευση των γυναικών και των παιδιών αποτελεί έμπνευση. Ως η νεότερη νικήτρια του βραβείου Νόμπελ στην ιστορία, αναρωτιόμουν, πιστεύετε ότι ο Harry Styles έφτυσε τον Chris Pine;“, αναρωτήθηκε ο 55χρονος Κίμελ, διαβάζοντας μια υποτιθέμενη ερώτηση από έναν θαυμαστή.

Η Μαλάλα εμφανώς αμήχανη τού απάντησε: “Εγώ μιλώ μόνο για την ειρήνη” με το κοινό να γελά και να χειροκροτά. Μετά την απάντηση της, ο Κίμελ συνέχισε: “Ξέρεις κάτι, γι’ αυτό είσαι εσύ η Μαλάλα και κανείς άλλος δεν είναι. Πολύ καλή απάντηση, Μαλάλα. Ο νικητής είναι η Malala-land, όλοι

Η βραδιά πήρε στη συνέχεια άλλη μια αμήχανη τροπή, καθώς ένας παρευρισκόμενος ντυμένος ως “Cocaine Bear” από την ομότιτλη ταινία, σύρθηκε στον διάδρομο και άρχισε να ενοχλεί την 25χρονη ακτιβίστρια.

Ο Κίμελ φώναξε: “Cocaine Bear, άσε ήσυχη τη Μαλάλα!”, ενώ εκείνη κοιτούσε με ανησυχία.

Λίγες ώρες μετά τις αμήχανες αυτές στιγμές, η Μαλάλα Γιουσαφσζάι έκανε μια σχετική ανάρτηση στο twitter, ανεβάζοντας ένα βίντεο από τη συνομιλία με τον K;imel, γράφοντας: “Να φέρεστε στους ανθρώπους με ευγένεια”.

Οι χρήστες των social media κατηγόρησαν τον παρουσιαστή για ασέβεια, ενώ κάποιοι τον χαρακτήρισαν “εθνική ντροπή”. “Αγαπώ τον Τζίμι Κίμελ, αλλά η αλληλεπίδρασή του με τη Μαλάλα ήταν ένα από τα χειρότερα και πιο οδυνηρά πράγματα που έχω δει στην τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια.”

“Ο Τζίμι Κίμελ είναι μια εθνική ντροπή. Aυτή η γυναίκα αξίζει κάτι καλύτερο“, έγραψε ένας άλλος.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα