Οι δύο συνδυασμοί ζωδίων που δεν θα ταιριάξουν ποτέ

Υπάρχουν δύο συνδυασμοί ζωδίων που όσο και να το προσπαθούν δεν τα καταφέρνουν στην σχέση τους. Ο συνδυασμός Ταύρος με Τοξότη και Καρκίνος με Λέων είναι οι σχέσεις που από την αρχή έχουν καταγεγραμμένη αρνητική πορεία, δεν θα τα καταφέρουν.

Ταύρος με Τοξότη

O Ταύρος με τον Τοξότη είναι ο απόλυτος συνδυασμός της καταστροφής μίας σχέσης. Είναι το μαύρο με το άσπρο που δεν μπορούν να ζήσουν στο γκρι. Ο Ταύρος θέλει την ασφάλεια του και την ησυχία του και ο Τοξότης θέλει τα γλέντια του και την καλοπέραση του. Μία σχέση που από την αρχή είναι καταδικασμένη. Ο Ταύρος θέλει την γαλήνη του σπιτιού και το καλό φαγητό και ο Τοξότης θέλει το club του και το εστιατόριο του. Στην αρχή ο Ταύρος ακολουθεί αλλά πολύ γρήγορα κουράζεται και δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Τοξότη. Μία σχέση express.

Καρκίνος με Λέοντα

O Καρκίνος με τον Λέοντα είναι μία σχέση που ενώ αρχίζει με ενθουσιασμό καταλήγει σε φιάσκο. Ο Καρκίνος θέλει το σπίτι, την ησυχία και τα ερωτικά τετ α τετ και ο Λέων θέλει τις μπαρότσαρκες, τα ακριβά εστιατόρια και ένα σεξ στα γρήγορα. Όταν υπάρχει έρωτας μεταξύ τους, θα κρατήσει λίγο, αλλά θα είναι έντονο και πολύ γρήγορα θα καταλήξει μία όμορφη ανάμνηση για πολλά χρόνια.

Photo cover:pexels.com/Vera Arsic/arisc

Διαβάστε επίσης:

Share: