Ο Μπεν Άφλεκ “σπάει” τη σιωπή του και αποκαλύπτει τι έγινε στα Grammys – Η αλήθεια για τη θλιμμένη έκφρασή του

O Μπεν Άφλεκ πριν λίγο καιρό έγινε το απόλυτοviral, όταν η κάμερα τον έπιασε να έχει μια θλιμμένη φάτσα, που αποκάλυπτε ότι δεν περνούσε καλά εκείνη τη βραδιά. Ενώ σχολιάστηκε πολύ και ο έντονος διάλογος που είχε με τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Τα σενάρια που κυκλοφορήσαν πολλά, όπως και οι υποθέσεις για το τι είπε το ζευγάρι εκείνο το βράδυ. Και να που ήρθε η στιγμή και ο Μπεν Άφλεκ “έσπασε” τη σιωπή του κι επιτέλους αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη.

Ο 50χρονος σταρ δήλωσε στο Hollywood Reporter ότι πέρασε ωραία, παρά το γεγονός ότι η JLo φαίνεται να εκνευρίζεται μαζί του. Στην ερώτηση αν τον ενόχλησε που η θλιμμένη έκφρασή του έγινε meme στο Διαδίκτυο, απάντησε: ‘Όχι. Πέρασα καλά στα Grammy”. Και συμπλήρωσε: “Η γυναίκα μου θα πήγαινε και σκέφτηκα, λοιπόν, θα υπάρχει καλή μουσική. Μπορεί να έχει πλάκα.”

Κάποια στιγμή στη διάρκεια της τελετής, ο Άφλεκ θυμάται ότι “είδα τον παρουσιαστή Trevor Noah να πλησιάζει και είπα: Ω Θεέ μου. Μας έβαλαν στο κάδρο για το πλάνο, αλλά δεν ήξερα ότι γύριζαν. Έσκυψα προς το μέρος της και είπα: Μόλις αρχίσουν να γυρίζουν, θα απομακρυνθώ από εσένα και θα σε αφήσω εσένα δίπλα στον Trevor.“

Ο περιβόητος διάλογος με τη Λόπεζ

Και τότε ο ηθοποιός αποκάλυψε την απάντηση της συζύγου του: “Το καλό που σε θέλω να μην φύγεις! Αυτό είναι θέμα άνδρα και γυναίκας” αστειεύτηκε.

“Δηλαδή, μερικά από αυτά είναι, λέω “εντάξει, ποιος είναι αυτός τώρα;”. Λες και δεν παρακολουθώ. Η γυναίκα μου το κάνει, προφανώς. Και ναι, είναι η επαγγελματική εκδήλωση της γυναίκας σου. Και έχω πάει σε εκδηλώσεις και έχω τσαντιστεί. Έχω πάει και έχω βαρεθεί” εξήγησε.

“Έχω πάει σε τελετές απονομών και έχω μεθύσει, πολλές φορές. Κανείς δεν είπε ποτέ ότι είμαι μεθυσμένος. [Αλλά στα Grammys] έλεγαν: Είναι μεθυσμένος. Και σκέφτηκα, αυτό είναι ενδιαφέρον.”
Όπως πρόσθεσε: “Αυτό εγείρει ένα εντελώς άλλο θέμα σχετικά με το αν είναι σοφό να αναγνωρίσουμε τον εθισμό ή όχι, επειδή υπάρχει πολλή συμπόνια, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα τεράστιο στίγμα, το οποίο συχνά είναι αρκετά ανασταλτικό.”

Ο Μπεν Άφλεκ έδωσε μάχη με τον εθισμό με το αλκοόλ στο παρελθόν και παραμένει νηφάλιος από το 2020. Μιλώντας στο περιοδικό αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έδωσε μάχη υπό το δημόσιο βλέμμα.

Διαβάστε επίσης

Share: