Χάλι Μπέρι: Η κόρη της έγινε 15 και η διάσημη ηθοποιός μοιράζεται σπάνια φωτογραφικά στιγμιότυπα

Η Χάλι Μπέρι είναι μια χαρούμενη και περήφανη μαμά που καμαρώνει, την 15χρονη πλέον κόρη της, Nahla Ariela.

Η 56χρονη ηθοποιός γιόρτασε τα 15α γενέθλια της κόρης της, ανεβάζοντας μια σειρά φωτογραφιών της κόρης της στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το πρόσωπό της.

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει το σύμπαν είναι η κόρη μου, η Nahla. Είναι ο ήλιος που δεν ξεθωριάζει ποτέ και το φεγγάρι που δεν εξασθενεί ποτέ!”, έγραψε στη λεζάντα η Χάλι Μπέρι και κάλεσε τους followers της να πουν τη Nahla χρόνια πολλά. “Σ’ αγαπώ γλυκέ μου άγγελε” πρόσθεσε τέλος.

Εκτός από την κόρη της Nahla, που απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Gabriel Aubry, η Berry έχει κι έναν 9χρονο γιο, τον Maceo Robert Martinez, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Olivier Martinez.

Πέρυσι, η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς τα παιδιά της αντιμετωπίζουν τη σχέση της με τον φίλο της Van Hunt στο εξώφυλλο του περιοδικού AARP The Magazine.

Η βραβευμένη με ηθοποιός σταρ δήλωσε ότι “για πρώτη φορά στη ζωή μου, όλα λειτουργούν σωστά”, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο“. Και συνέχισε: “Πραγματικά πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Ο γιος μου Maceo, νομίζω ότι επιτέλους με βλέπει ευτυχισμένη και αυτό είναι μεταδοτικό. Ήταν ο τρόπος του να πει: Αυτό είναι καλό. Αυτό με κάνει ευτυχισμένο”, σημείωσε.

Έχω δύο παιδιά. Ο Van έχει έναν γιο. Ως μαμά που ζει αυτή τη σύγχρονη, μικτή οικογένεια, το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι τα παιδιά μου εντάξει με τις αποφάσεις μου” σημείωσε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης

Share: