Μπεν Άφλεκ: «Για τον αλκοολισμό μου φταίω μόνο εγώ, όχι η Τζένιφερ Γκάρνερ» – Ο ηθοποιός παίρνει πίσω τη δήλωση που είχε προκαλέσει σάλο

Ήταν το 2021 όταν ο Μπεν Άφλεκ μιλώντας στον Χάουαρντ Στερν είχε πει εμμέσως πλην σαφώς πως για τον αλκοολισμό του ευθυνόταν η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο γάμος τους καθώς δεν ήταν ευτυχισμένος. Μια δήλωση που είχε προκαλέσει σάλο, και είχε εκνευρίσει ακόμη και πρόσωπα κοντά στο πρώην ζευγάρι που γνώριζαν από πρώτο χέρι πόσο είχε συμπαρασταθεί η Γκάρνερ στον ηθοποιό.

Δύο χρόνια μετά κι ενώ είναι παντρεμένος με μία άλλη Τζένιφερ, τη Λόπεζ, ο Μπεν Άφλεκ σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, παίρνει πίσω τη δήλωσή του και προσπαθεί – έστω και με καθυστέρηση – να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Έτσι, ξεκαθαρίζει ποιος ευθύνεται για τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν με το αλκοόλ, και δεν είναι άλλος από τον ίδιο. «Για να είμαι ξεκάθαρος, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου», λέει τώρα.

Ο 50χρονος σταρ, εξήγησε πως έχει γίνει «πολύ προσεκτικός» μετά τη δήλωσή του στον Χάουαρντ Στερν το 2021 ότι «θα έπινε ακόμα αν είχε παραμείνει παντρεμένος με την Γκάρνερ». Και λέει πως αισθάνεται ότι η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε.

Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή του

«Η άποψη που προσπαθούσα να εκφράσω ήταν θλιβερή», διευκρίνισε. «Οποιοσδήποτε έχει περάσει διαζύγιο κάνει αυτόν τον υπολογισμό: “Πόσο θα προσπαθήσουμε;”. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον», λέει.

Στη συνέχεια, ο Άφλεκ εξήγησε: «Προσπαθούσα να πω: “Κοίτα, έπινα πάρα πολύ, και όσο λιγότερο ευτυχισμένος γίνεσαι, είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για το γάμο σου, είναι απλά ότι όσο η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη, αν κάνεις πράγματα για να γεμίσεις ένα κενό που δεν είναι υγιές, θα αρχίσεις να κάνεις περισσότερα από αυτά τα πράγματα”. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής πάνω σε αυτό».

Τέλος, χαρακτήρισε τις συνέπειες της συνέντευξης στον Στερν μια πραγματικά «οδυνηρή εμπειρία», επειδή ήταν «πραγματικά ευάλωτος» και «στην πραγματικότητα από αυτά που είπε εκείνος ήθελε να πει ακριβώς το αντίθετο».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα