Μαρία Καβογιάννη Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Το Maestro έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix και ο Παπακαλιάτης το γιόρτασε με ένα συγκλονιστικό γράμμα στη Μαρία Καβογιάννη

Το Maestro κι επίσημα από την Παρασκευή 17/3 ξεκίνησε το παγκόσμιο ταξίδι του, μέσω του Netflix. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι πλέον διαθέσιμη στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία, στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Αφρική με τίτλο “Maestro in Blue”.

Και ο δημιουργός της πετυχημένης ελληνικής σειράς, της πρώτης που μπαίνει στη διάσημη πλατφόρμα, θέλησε να γιορτάσει τη μεγάλη αυτή επιτυχία με έναν διαφορετικό, αλλά σίγουρα συγκινητικό τρόπο. Έστειλε μέσω Instagram ένα συγκλονιστικό “γράμμα” στη Μαρία Καβογιάννη, η οποία εκτός από το ότι είναι το “γούρι” του, όπως παραδέχεται ο ίδιος, είναι εκείνη που έστω και μέσα από την πλάκα… προφήτεψε τη διεθνή επιτυχία του Maestro.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μεταξύ άλλων αναφέρει πως ό,τι ευχήθηκε η Μαρία Καβογιάννη για τη σειρά, τελικά έγινε πραγματικότητα ενώ αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του Β’ κύκλου θα ξεκινήσουν σύντομα.

Ολόκληρο το “γράμμα” του Χριστόφορου στην Καβογιάννη

Γράμμα στη Μαρία.
Αγαπημένη μου Μαρία,
Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro.
Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.

Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει, το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο.
Μαράκι, από σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία;; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη, Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».

Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται.

Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)..Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλάδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.

Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί!!!
Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.
Υ.Γ.
Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια. Τα διάβασες;;;
Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι;;
Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό)
Σ’αγαπώ

Διαβάστε επίσης

Share: