Βικτόρια Μπέκαμ: Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε με τα παιδιά της

Αν και η Βικτόρια Μπέκαμ χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο Instagram κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, κάποιες σπάνιες φορές δημοσιεύει και στιγμές από την καθημερινή και οικογενειακή της ζωή, όπως αυτή τη φορά που δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τα παιδιά της, χωριστά με το καθένα, ενώ στο τέλος ανέβασε μια φωτογραφία με όλα της τα παιδιά σε μικρότερη ηλικία μαζί με τον πατέρα τους, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Συγκεκριμένα, την Παγκοσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες αφιερωμένες στα τέσσερα παιδιά της, τον Μπρούκλιν, τον Ρόμεο, τον Κρουζ και την Χάρπερ.

Στην πρώτη τρυφερή φωτογραφία η Βικτόρια Μπέκαμ είναι στην πισίνα αγκαλιά με την 11χρονη κόρη της Χάρπερ που φοράει ένα πολύ στιλάτο μαγιό με έναν ώμο.
Μπορεί η 11χρονη κόρη του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Χάρπερ Σέβεν να είναι το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας, η αλήθεια όμως είναι ότι η μαμά της την έχει μυήσει στο στυλ και την έχουμε δει με σούπερ στυλάτα outfits.

Στις επόμενες 3 φωτογραφίες ποζάρει με τους γιους της, ενώ στην τελευταία βλέπουμε και τα 4 παιδιά της μαζί με τον μπαμπά τους Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα