Ναταλία Γερμανού: Η αποστομωτική απάντηση σε χρήστη του Twitter που διέκρινε τη “μοχθηρή ψυχή της” σε μία παιδική της φωτογραφία

Η Ναταλία Γερμανού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δη στο Twitter,όπουεκφράζει ανοιχτά την άποψή της σε διάφορα ζητήματα. Ωστόσο, οι απόψεις της δεν είναι πάντα αρεστές και κάθε φορά η παρουσιάστρια δέχεται επικριτικά σχόλια.

Για να είμαστε ειλικρινείς δέχεται προσβλητικά σχόλια που έχουν να κάνουν με την ηλικία της, τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό και ο, τι άλλο κακόβουλο μπορείτε να φανταστείτε. Ωστόσο, αυτή τη φορά, τα όρια ξεπεράστηκαν για τα καλά καθώς ένας χρήστης του Twitter πήρε μία παιδική φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού και σχολίασε σε αυτήν: «Όλη της η μοχθηρή ψυχή σε μια εικόνα».

Η αποστομωτική απάντηση

Όπως ήταν λογικό, το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε την οργή της παρουσιάστριας, η οποία έσπευσε να του δώσει μία αποστομωτική απάντηση. Αφού αναδημοσίευσε την ανάρτηση αυτή, έγραψε στο δικό της tweet:

«Έχουμε νικητήριο τουίτ: αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σεξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου. Και εις ανώτερα παιδιά».

Διαβάστε επίσης

Share: