Άννα Φόνσου: “Δεν παντρεύτηκα τον Κώστα Βαγιάνο, γιατί δεν παντρεύεσαι τον μεγάλο σου έρωτα”

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή της προχώρησε η Άννα Φόνσου στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ τον μεγάλο της, ενώ αναφέρθηκε στους τρεις γάμους της και στην κόρη της που υιοθέτησε από την αδερφή της.

“Αυτοσαρκάζομαι με την ηλικία μου γιατί είναι μια άμυνα προκειμένου να το πουν οι άλλοι. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι , είμαι άχρονη! Μόλις βλέπω την ταυτότητα μου παθαίνω μια ταχυπαλμία”, είπε αρχικά για την ηλικία της.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ’Σπίτι του ηθοποιού’’ και στο έργο που προσφέρει: “Από τότε που έκανα το ‘’Σπίτι του ηθοποιού’’ βλέπω την αλήθεια στο βλέμμα του κόσμου όταν λένε για μένα. Δεν έρχονται συνάδελφοι μου στο ‘’σπίτι του ηθοποιού’’ και τους προκαλώ. Έχω παράπονο από τους συνάδελφους μου αλλά δεν έχω και καημό”.

Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ τον μεγάλο της έρωτα

Η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην κάνει παιδιά αλλά και για το παιδί της αδελφής της που υιοθέτησε. “Συνειδητά δεν έκανα παιδιά, νομίζω ότι το πιο δύσκολο σε αυτή τη ζωή είναι να μεγαλώνεις παιδιά. Επειδή το παιδί της αδερφής μου το έχω από δέκα ημέρων δεν μου έλειψε να αποκτήσω δικό μου. Όλα τα συναισθήματα που αισθάνεται μια μάνα τα έχω αισθανθεί με την Ασημίνα”.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον μεγάλο έρωτα της ζωής της, εξηγώντας γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Κώστα Βαγιάνο ,παρά το γεγονός ότι έχει κάνει τρεις γάμους. “ Άλλαξε η ζωή μου όταν γνώρισα τον Κώστα Βαγιάνο, δεν τον παντρεύτηκα γιατί δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα. Οι άντρες που παντρεύτηκα ήταν οι καλύτεροι άντρες του κόσμου, εγώ φταίω που τέλειωσαν”.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: “Στην Αλίκη χρωστάω την είσοδο μου στον κινηματόγραφο. Η Αλίκη αρνήθηκε έναν ρόλο και ο Μπάρκουλης πρότεινε εμένα. Την Αλίκη την είχα μιμηθεί σε όλα, όπως χτενιζόταν , όπως ντυνόταν”.

Η ηθοποιός μίλησε για τους γάμους της, λέγοντας πως ο πρώτος ήταν επεισοδιακός. “Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός με κουμπάρα την Αλίκη και τον Κωνσταντάρα. Η Αλίκη στο γάμο μου επισκίασε τα πάντα, η νύφη ήρθε σε όγδοη μοίρα, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα. Δεν θα μου άρεσε να έχω μια σχέση για να έχω σύντροφο, σύντροφο έχουν τα κόμματα. Όταν πάψω να ονειρεύομαι θα σταματήσει και η ζωή μου”.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα