Αντίνοος Αλμπάνης: “Είχα πολύ πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας”

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο πώς η ασθένεια τού άλλαξε τη ζωή, αλλά και τον τρόπο που σκεφτόταν, ενώ τον έκανε να στραφεί στην θρησκεία, την οποία όπως είπε, αντιμετώπιζε μέχρι τότε με έναν πρόστυχο τρόπο!.

«Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά στράφηκα πολύ στην εκκλησία. Είναι η δική μου προσωπική γνώμη, μέσα από την προσωπική δική μου εμπειρία ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός, αν κάνεις γιόγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει, που όλα είναι υλικά, να διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μας», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Έπιασα τον εαυτό μου να λέει “Θεέ μου σε παρακαλώ”

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή. Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν. Έπιασα τον εαυτό μου να λέει “Θεέ μου σε παρακαλώ”».

Επίσης, αναφέρθηκε και σε μια προσωπική στιγμή του: «Σε μια βόλτα στη γειτονιά μου, που έχει ένα εκκλησάκι εκεί, κάποια στιγμή μπήκα μέσα. Ήταν ένας χώρος που είχε πολλή γαλήνη, ηρεμία και ένιωθα καλά. Πήγαινα και καθόμουν για ώρες».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα