Η περμανάντ επιστρέφει στα trend της σεζόν και η Μπέλα Χαντίντ έκανε την αρχή

Η Μπέλα Χαντίντ τόλμησε ακόμα μια φορά μια αλλαγή στα μαλλιά της δοκιμάζοντας από τις πρώτες, το νέο trend της σεζόν, την απόλυτη τάση των 80’s, την περμανάντ.

Ίσως να μην υπάρχει γυναίκα που αν στα 80’s ήταν έφηβη ή μεγαλύτερη δεν είχε κάνει περμανάντ. Α΄λλά και οι μικρότερες γνωρίζουν σίγουρα πόσο τάση ήταν, τόσο από φωτογραφίες όσο και από ταινίες της εποχής που σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα ηθοποιός που δεν είχε τα μαλλιά της περμανάντ!

Η δεκαετία αυτή έχει γίνει και εξακολουθεί, σημείο αναφοράς στη μόδα αλλά και γενικότερα. Πολλές από τις τάσεις των 80s έχουν επανέλθει στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά, έρχεται ξανά στη μόδα μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας, η περίφημη περμανάντ, οι σφιχτές μπούκλες και ο τεράστιος όγκος.

Επειδή τα it girls και super models έχουν μεγάλη αδυναμία στη συγκεκριμένη δεκαετία αποφάσισαν να επαναφέρουν την περμανάντ στο προσκήνιο. Κι η πρώτη που τόλμησε, είναι η συνήθης ύποπτη, η Μπέλα Χαντίντ. Το διάσημο μοντέλο, αποκάλυψε το νέο της look με μια σειρά από φωτογραφίες στο instagram της.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα