Τομ Κρουζ: Η κόρη του Σούρι δεν τον γνωρίζει πια – Έχουν να συναντηθούν πάνω από 10 χρόνια

Η Σούρι Κρούζ σε λίγο καιρό από τώρα θα γίνει 17 ετών και ετοιμάζεται για το κολλέγιο. Και σε αυτή τη σημαντική στιγμή της, το έφηβο κορίτσι δεν θα έχει στο πλευρό της τον διάσημο πατέρα της. Γιατί πολύ απλά, δεν τον γνωρίζει καν

Ο Τομ Κρουζ είναι για εκείνη ένας ξένος, αφού έχει να τον δει πάνω από μία δεκαετία, αφού μετά από το δύσκολο διαζύγιό του με την Κέιτι Χολμς έκοψε κάθε επαφή μαζί τους.

Έτσι, τώρα που η Σούρι επιλέγει το κολέγιό της, ο Τομ Κρουζ δεν έχει κανέναν λόγο στην απόφασή της, αφού βασικά δεν έχει καμία θέση στη ζωή της. Έτσι, τουλάχιστον, διαρρέεται από το περιβάλλον της Κέιτι Χολμς.

Πηγή προσκείμενη στη 44χρονη ηθοποιό είπε αποκλειστικά στο DailyMail.com ότι η Σούρι, η οποία θα γίνει 17 ετών τον επόμενο μήνα, έχει ήδη στείλει κάποιες αιτήσεις και “τείνει προς” τις σπουδές μόδας στο Πανεπιστήμιο Fordham της Νέας Υόρκης – μια επιλογή που θα έκανε πολύ χαρούμενη την έμπειρη στο στυλ μητέρα της.

Η Σούρι δεν γνωρίζει πια τον πατέρα της

“Η Σούρι στέλνει αιτήσεις για κολέγια παντού. Η Κέιτι θέλει πραγματικά να μείνει στη Νέα Υόρκη ώστε να είναι κοντά η μία στην άλλη” είπε η πηγή και πρόσθεσε: “Είναι τρομερά περήφανη για την κόρη της αλλά είναι κι εξαιρετικά υπερπροστατευτική.“

Ενώ η Χολμς έχει ενεργό ρόλο στη ζωή της κόρης τους, ο Τομ Κρουζ δεν έχει καμία επαφή μαζί της, αφού έχει να τη συναντήσει από το 2013, έναν χρόνο μετά το διαζύγιο από την Κέιτι Χολμς.

“Η Σούρι δεν γνωρίζει τον πατέρα της πια και δεν έχει περάσει χρόνο μαζί του εδώ και μια δεκαετία. Δεν πηγαίνει να δει τις ταινίες του και αυτός δεν έχει κανένα ρόλο στη ζωή της” επεσήμανε η πηγή.
Ωστόσο, όπως σημειώνει, ο Χολιγουντιανός σταρ θα πληρώσει κανονικά τα δίδακτρα του κολλεγίου, βάσει του διακανονισμού του διαζυγίου, ενώ καταβάλλει στην Χολμς 400.000 δολάρια τον μήνα ώσπου η Σούρι γίνει 18 ετών.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα