Έλενα Παπαρίζου: “Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα” – Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τη σεξουαλικότητά της

Σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία αναφέρθηκε στη μάχη της με την κατάθλιψη, από την εφηβεία της, στη σεξουαλικότητάς της, αλλά και στη θρησκευτική της πίστη.

Η γνωστή τραγουδίστρια στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6, αναφερόμενη στην κατάθλιψη, τόνισε ότι από την αρχή της εφηβείας της, ξεκίνησε να την παρακολουθεί ψυχολόγος. Παράλληλα είπε ότι από πολύ νωρίς ήταν σε φάση αναζήτησης σε ότι αφορούσε τα θρησκευτικά της πιστεύω.

“Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου”

«Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση και δεν ήξερα που ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου. Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Όταν ήμουν πιτσιρίκα υπήρξα και βουδίστρια. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε όλος ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητα υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα.

«Από μικρό παιδί είχα gay φίλο, ήμασταν 12-13 χρόνων. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου», είπε.

Διαβάστε επίσης

Share: