Η Ζιζέλ “σπάει” τη σιωπή της και μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι

H Ζιζέλ Μπούντχεν λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, “σπάει” τη σιωπή της και μιλάει για τον χωρισμό της, περιγράφοντάς τον ως τον “θάνατο του ονείρου της”.

Μιλώντας στο Vanity Fair, το διάσημο μοντέλο παραδέχεται πως όλες οι εικασίες γύρω από τον χωρισμό της είναι “πολύ οδυνηρές”, ενώ επέμεινε ότι το μόνο που ήθελε πάντα ήταν “να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά του.“

“Ακούστε, πάντα τον επευφημούσα και θα συνεχίσω για πάντα”, είπε. ‘“Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω να πετύχει και να κατακτήσει. Θέλω όλα τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου” σημείωσε.

Ο λόγος που χώρισαν

Επίσης, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το διαζύγιό της είχε οποιαδήποτε σχέση με την απόφαση του πρώην συζύγου της να κάνει στροφή στην απόφασή του για απόσυρση από το NFL. Όπως εξήγησε, ο λόγος του χωρισμού τους έπειτα από 13 χρόνια γάμου ήταν πολύ πιο αθώος, υποστηρίζοντας ότι το ζευγάρι απλά “απομακρύνθηκε” και συνειδητοποίησε ότι ήθελε “διαφορετικά πράγματα.”

“Μερικές φορές μεγαλώνετε μαζί, μερικές φορές μεγαλώνετε χώρια… Όταν ήμουν 26 ετών και εκείνος ήταν 29 ετών, γνωριστήκαμε, θέλαμε οικογένεια, θέλαμε πράγματα μαζί”, είπε.

Και πρόσθεσε: “Όσο περνούσε ο καιρός, συνειδητοποιήσαμε ότι απλά θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τώρα έχουμε να κάνουμε μια επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τον άλλο. Σημαίνει απλώς ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις πραγματικά τη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση, σωστά; Είναι ένας χορός. Είναι μια ισορροπία”

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα