Η Τζένιφερ Άνιστον λέει ότι ο Άνταμ Σάντλερ την πειράζει για το… φρικτό γούστο της στους άντρες

Η Τζένιφερ Άνιστον λέει ότι ο Άνταμ Σάντλερ την πειράζει για το… φρικτό γούστο της στους άντρες…
Η σταρ των Friends είπε ότι ο Σάντλερ τη ρώτησε πολλές φορές: «Τι κάνεις; Τι εχεις παθει;”
Η Άνιστον αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής της Adam Sandler δεν εγκρίνει τη ρομαντική της ζωή.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Tonight Show του Jimmy Fallon την Τρίτη για να προωθήσει το Murder Mystery 2, τη νέα της ταινία με τον Σάντλερ, και αποκάλυψε ότι ο κωμικός δεν μπορεί παρά να την πειράξει για το γούστο της στους άνδρες. Οι δύο σταρ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Jerry’s Famous Deli στη λεωφόρο Ventura Boulevard όταν ήταν μόλις 20 και 22 ετών αντίστοιχα. Και όταν ρωτήθηκε αν έχουν δώσει ο ένας στον άλλο συμβουλές όλα αυτά τα χρόνια, είπε, «Αν πάρω κάτι από αυτόν, είναι, «Τι κάνεις;» Συνήθως με βάση κάποιον με τον οποίο βγαίνω…[λέει] «Τι είναι αυτό που κάνεις;» Τι συμβαίνει με σένα;»

Έπειτα η ηθοποιός πρόσθεσε ότι «αγαπά πολύ να φροντίζει» τον Σάντλερ όταν δουλεύουν μαζί. «Ασχολείται τόσο πολύ με το να φροντίζει όλους τους άλλους, κάτι που πραγματικά κάνει, και δεν φροντίζει τον εαυτό του. Λυπάμαι που σου φωνάζω δημόσια στην τηλεόραση, Άνταμ, αλλά πρέπει να το ξέρεις αυτό», εξήγησε. Η Άνιστον πρόσθεσε ότι διατηρεί «οπλοστάσιο βοτάνων στο καμαρίνι μου και του φτιάχνω smoothies όταν μπορώ και του δίνω κάθε λογής κινέζικα βότανα όταν είναι εξαντλημένος. Είμαι σαν το κινητό φαρμακείο. Ναι, είμαι ο γιατρός».

Η ηθοποιός έδειξε την υποστήριξή της στον Σάντλερ με άλλο τρόπο το Σαββατοκύριακο, παρακολουθώντας την τελετή του βραβείου Mark Twain το βράδυ της Κυριακής στην Ουάσιγκτον, DC, όπου τιμήθηκε για τα επιτεύγματά του στην κωμωδία. Είπε στον Fallon για την εμπειρία: “Ήταν πιο συναισθηματική από ό,τι περίμενα γιατί δεν είχα πάει στο Kennedy Center πριν. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά.” Όταν ο παρουσιαστής του talk show παρατήρησε ότι ο Sandler ντύθηκε ακόμη και για την περίσταση, η ηθοποιός αστειεύτηκε: «Μοιάζει σαν να παίζει απλά ντυμένος. Φαίνεται πολύ άβολα». Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Άνιστον και η μακροχρόνια συνεργάτης του Σάντλερ, Ντρου Μπάριμορ, έδωσαν μια μικρή παράσταση κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν όλα τα καλοπροαίρετα πράγματα που έχει κάνει ο σταρ για αυτές όλα αυτά τα χρόνια, που αποδείχθηκε ότι ήταν ακριβώς η ίδια λίστα πραγμάτων. Αστειεύτηκαν ότι ίσως τελικά δεν χρειάζονται τον Σάντλερ. «Θα έπρεπε να κάνουμε εκείνη την ταινία για την οποία συζητούσαμε εγώ και εσύ», είπε η Άνιστον, στην οποία η Μπάριμορ απάντησε: «Εννοείς εκείνη που δεν χρειαζόμαστε αυτόν τον ανόητο φίλο;»

Το τελευταίο έργο του Σάντλερ και την Άνιστον είναι η συνέχεια του ομώνυμου πρωτότυπου του Netflix του 2019, φτάνοντας τους χαρακτήρες τους Nick και Audrey τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, το δίδυμο είναι τώρα «ντετέκτιβ πλήρους απασχόλησης που αγωνίζονται να απογειώσουν το ιδιωτικό τους πρακτορείο».

https://www.youtube.com/watch?v=LM2F56uK0fs

Δείτε επίσης

Share: