Κάρλα Μπρούνι: Τραγούδησε σε φιλανθρωπικό γκαλά και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους και τον Νικολά Σαρκοζί

Η Κάρλα Μπρούνι παρευρέθηκε την Δευτέρα 20 Μαρτίου, στο Olympia Music Hall στο Παρίσι όπου το Ίδρυμα Ερευνών Alzheimer διοργάνωσε το 16ο γκαλά του. Πολλές διασημότητες έχουν κινητοποιηθεί για τον σκοπό αυτό, ξεκινώντας από τον Νικολά Σαρκοζί και τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί.

Το ζευγάρι πόζαρε στο photocall με τον Alain Souchon, ο οποίος συνοδευόταν από τον γιο του Pierre.

Αφού εθεάθη με τη Sandrine Kiberlain, η Γαλλοϊταλίδα τραγουδίστρια – και “νονά” του συλλόγου – τραγούδησε το “C’est dit” με τον γνωστό Γάλλο τραγουδιστή Calogero όπου και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό αλλά και τον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί . Οι Nolwenn Leroy , Laurent Voulzy, Thomas Dutronc και Jeanne Cherhal εναλλάσσονταν στη σκηνή. Η Sheila και ο Alain Shouchon ερμήνευσαν το «Les Rois Mages» μπροστά στο κοινό.

Αυτό το φιλανθρωπικό γκαλά συγκεντρώνει χρήματα για την προώθηση της έρευνας κατά της νόσου του Αλτσχάιμερ, η οποία επηρεάζει περίπου 1 εκατομμύριο Γάλλους. Υπολογίζεται ότι 225.000 νέες περιπτώσεις διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο στη Γαλλία. Στο γκαλά τιμήθηκαν οι ερευνητές: ο καθηγητής Bruno Dubois, επιστημονικός διευθυντής του ιδρύματος, αλλά και ο καθηγητής Nick Fox και ο γιατρός Alberto Benussi που έλαβαν τα Ευρωπαϊκά Μεγάλα Βραβεία.

Δείτε επίσης

Share: