Γιολάντα Πέπε: Η υπερσύγχρονη μονάδα ημερήσιας νοσηλείας πλαστικής – επανορθωτικής χειρουργικής

Η καταξιωμένη πλαστικός χειρουργός, Γιολάντα Πέπε, τολμάει και κάνει ακόμη μία καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα. Και δεν είναι άλλη από την ημερήσια νοσηλεία.

Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα ημερήσιας νοσηλείας πλαστικής – επανορθωτικής χειρουργικής βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και στεγάζεται σε έναν άρτιο εξοπλισμένο χώρο με μοναδικό στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του ασθενούς.

Απευθύνεται σε ασθενείς που θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, η οποία απαιτεί την παραμονή τους, μόνο για λίγες ώρες στην κλινική, χωρίς να χρήζουν εσωτερικής νοσηλείας.

Το κέντρο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης είναι ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικά. Και απέχει από αυτό που έχουμε στο μυαλό µας ως ιατρείο… Θυμίζει Λος Άντζελες, καθώς είναι κατασκευασμένο με βάση αμερικάνικα πρότυπα.

Είναι ένα κέντρο προχωρημένο για τα ελληνικά δεδομένα. Και είναι επανδρωμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Κάνεις τις θεραπείες αυθημερόν, κι έχουν αποτέλεσμα εξαιρετικό. Ενώ το τμήμα του χειρουργείου, στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο κέντρο

Στο κέντρο Γιολάντα Πέπε, προσφέρεται παράλληλα, παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας που άπτονται της ειδικότητας της πλαστικής επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής.

Botox Lifting με νήμα, Ανόρθωση στήθους, Αποκατάσταση από μαστεκτομή, Αυξητική χειλιών, Βλεφαροπλαστική, Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, Εφαρμογές laser και ραδιοσυχνοτήτων, Εφαρμογή ενέσιμων εμφυτευμάτων, Κοιλιοπλαστική είναι οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει το κέντρο.

Εδώ θα βρείτε τη λύση και σε προβλήματα όπως, αλωπεκία, βλάβη δέρματος, έγκαυμα, κολοβώματα, νεανική τριχόπτωση, ραγάδες, ρυτίδες έκφρασης, σακούλες στα μάτια κ.α.

Η πλαστικός χειρουργός ΠΕΠΕ ΓΙΟΛΑΝΤΑ είναι πτυχιούχος τμήματος και Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει εξειδίκευση στην αισθητική ιατρική και επανορθωτική χειρουργική. Διατηρεί δύο ιατρεία, καθώς και μονάδα ημερήσιας νοσηλείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Γιολάντα Πέπε Ιατρείο πλαστικής – επανορθωτικής χειρουργικής

Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη
Ίωνος Δραγούμη 4 και Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη
30.2310 287800 | +30.2310 275050
30.2310 287100 | +30.2310 287200

giolantapepe.gr
Facebook giolandapepe
Instagram giolantapepe

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα