Ο ακρωτηριασμός του πατέρα της μετά από σφαίρα που δέχτηκε και ο αποχωρισμός από τη μητέρα της: Η άγνωστη ιστορία της Χριστίνας Τσάφου

Η Χριστίνα Τσάφου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” και σε μία από τις σπάνιες φορές, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως μετά το διαζύγιο των γονιών της, μεγάλωσε με τον πατέρα της λόγω αδυναμίας της μητέρας της, ενώ συγκλονίζει στο σημείο που περιγράφει τις στιγμές που έπρεπε να αποχωριστεί τη μητέρα της. Επίσης, αποκάλυψε πως ο πατέρας της είχε χάσει τα πόδια του, μετά από μία σφαίρα που είχε δεχτεί στα 19 του χρόνια.

“Οι γονείς μου χωρίσανε νωρίς, ήμουν 2 χρονών. Ο πατέρας μου με διεκδίκησε. Είχε αδυναμία η μητέρα μου, δε μπορούσε εύκολα να τα βγάλει πέρα με δυο παιδιά. Ο πατέρας μου είχε και τον παππού με τη γιαγιά που ήταν βράχοι. Μετά, παντρεύτηκε ο πατέρας μου, μια πολύ καλή γυναίκα, τη μητριά μου και ήμασταν όλοι μαζί”, είπε αρχικά.

Και συνέχισε: “Όταν με έβλεπε η μητέρα μου, έκανε σαν παιδί, έκλαιγε, με έσφιγγε, με αγκάλιαζε. Όταν με γύριζε στον μπαμπά μου, έκλαιγα γιατί μου έλειπε, μια φορά με πήρε πίσω 3 φορές. Έπρεπε όμως να δουλέψει, τραγουδούσε».

Ο ακρωτηριασμός του πατέρα της

«Ο μπαμπάς μου όταν ήταν 19 χρονών έφαγε σφαίρα και τότε τα κόβανε τα πόδια. Ο μπαμπάς μου ήταν θηρίο» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός για τον πατέρα της.

Και συνέχισε: “Κουβαλάμε τα δικά μας και τα μεταφέρουμε στο παιδί μας. Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε σκληρά και μέσα σε μια πολύ σκληρή συνθήκη μέσα στον πόλεμο, την πείνα, τη δυστυχία, το τραύμα του στο πόδι και είχε και έναν πολύ σκληρό πατέρα που ήταν αντίθετος ιδεολογικά από τον πατέρα μου”.

“Η ίδια η ζωή τον είχε κάνει να είναι σκληρός και αυτό ήταν και με μένα αλλά λίγο βελτιωμένα. Ήταν σκληρός και αυστηρός και παλαιών αρχών γιατί ήταν η ζωή του σκληρή, έτσι είχε μεγαλώσει. Εγώ έχω ζητήσει συγγνώμη από τον γιο μου τον Χρήστο γιατί τον έχω δείρει, έχω κάνει ψυχοθεραπεία και όλα αυτά. Έχω πει στον γιο μου να σπάσει αυτή την αλυσίδα”»” πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Χριστίνα Τσάφου.

Διαβάστε επίσης

Share: