Τα δύο ζώδια που δυσκολεύονται να δεσμευτούν σε μία σχέση

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που φοβούνται να δεθούν και να δεσμευτούν μέσα με μία σχέση. Δεν μπορούν να διαχειριστούν το έντονο συναίσθημα της καταπίεσης και του ελέγχου, με αποτέλεσμα να μην αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο. Ο Κριός και ο Υδροχόος νιώθουν ασφυκτικά, δεν τους φτάνει το οξυγόνο για να αναπνεύσουν, άρα και να υπάρχουν. Η δέσμευση για αυτά τα δύο ζώδια είναι πολύ δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη.

Κριός


Ο Κριός έχει μεγάλη δυσκολία στην δέσμευση αλλά και στην τήρηση της μονογαμίας. Όταν θέλει κάτι, δεν υπολογίζει τίποτα και θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει. Είναι από τα ζώδια που μπορούν να διατηρήσουν παράλληλη σχέση απλά και μόνο επειδή έχουν αισθήματα για δύο άτομα. Δεν έχει όρια στο τι θέλει ή τι μπορεί να κάνει. Αν μία σχέση έχει πορεία στο χρόνο είναι απλά θέμα συγκυριών.

Υδροχόος


Η δέσμευση μέσα σε μία σχέση για έναν Υδροχόο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορείς να του ζητήσεις. Ο Υδροχόος αναζητά την ελευθερία του και δεν πρέπει να βαρεθεί ποτέ. Του αρέσει να ζει στην ένταση γιατί αυτό κρατάει το ερωτικό ενδιαφέρον και τη σχέση ζωντανή. Ο Υδροχόος μπορεί να τσακώνεται για να υπάρχει απλά μία ένταση, που θα του δημιουργεί το ενδιαφέρον για την συνέχεια.

Photo cover:pixabay.com/PIRO4D/chess

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα