Χάρις Αλεξίου: Το γενναιόδωρο “ευχαριστώ” στον Παπακαλιάτη – Η απάντησή του με έναν χαρακτηρισμό που τα λέει όλα

Το Maestro έχει ξεκινήσει με ανέλπιστη μεγάλη επιτυχία το παγκόσμιο ταξίδι του, μέσω τουNetflix και το ξένο κοινό δείχνει ενθουσιασμένο με την ελληνική σειρά. Η Χάρις Αλεξίου, η οποία αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη, καθώς μάγεψε τους τηλεθεατές και με το υποκριτικό της ταλέντο, θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» τόσο στο κοινό για τα θετικά σχόλια που δέχεται για την ερμηνεία της, όσο και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που της έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σπουδαία ερμηνεύτρια που υποδύεται τη γιαγιά Κλέλια, είπε το δικό της “ευχαριστώ”, δείχνοντας πόσο γενναιόδωρη είναι ως άνθρωπος.

Το γενναιόδωρο “ευχαριστώ” της Αλεξίου

Στο βίντεο ακούγεται να λέει αρχικά: «Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα, αλλά και άγνωστοι από τα 4 σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου, όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό. Και λίγο τον δικό του, σαν να με περίμενε ότι δεν θα δεχτώ, αλλά το τόλμησε. Μου είπε θέλω να σας στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι 3 γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές τις 3 γενιές να της δείξω να συνυπάρξουν. Του είπα να το στείλει, μου λέει θέλω να κάνεις τη γιαγιά. Λέω τη γιαγιά; Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ή την εγγονή, αλλά τη γιαγιά; Σκέφτηκα λοιπόν, για 1-2 δευτερόλεπτα και λέω θα την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και κυρίως τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. «Τον ευχαριστώ πολύ για τον υπέροχο κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους μουσικούς που μου γνώρισε, μουσικούς λέω, έτσι είναι για μένα. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιξα μαζί τους, για τα νέα ταλέντα που γνώρισα, τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν, να μας μεταφέρουν. Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος. Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει, για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αυτό. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική, σημαίνει για αυτόν η μουσική. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος είναι έτσι. Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε κι εμείς αυτή τη χαρά, τη χαρά τη δική του, γιατί τη χαρά την πήραμε από το Maestro κι εξακολουθούμε να την παίρνουμε. Αυτόν τον σπόρο που έβαλε κι ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη, αυτή την επιτυχία. Να την εισπράξει, να τη χαρεί, γιατί είναι σαν μωρό παιδί, που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχή και δεν ικανοποιείται με τίποτα. Του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο, πάρα πολλές ζεστές αγκαλιές και πάρα πολλές ευχές για το καλύτερο. Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου, που ο ένας μπήκε στην καρδιά του άλλου. Να είσαι πάντα καλά».

Η απάντηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Λίγες ώρες μετά και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναδημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram, το βίντεο της Χάρις Αλεξίου και την ευχαρίστησε, χρησιμοποιώντας έναν χαρακτηρισμό για εκείνη που τα λέει όλα… “ελληνικός θρύλος”!

“Όταν ακούς την Χάρις Αλεξίου να μιλάει έτσι για σένα, ε τότε σκέφτεσαι πως τελικά κάτι έκανες καλά!!!…Εγώ το μόνο που θα πω είναι πως αυτό το έργο δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς εσένα.. Είσαι η ψυχή, το μυαλό και η ουσία όλων μας.. Και είναι τιμή μου και χαρά που σε λίγες μέρες ξεκινάμε πάλι μαζί τα γυρίσματα μας!!!… @haris_alexiou_official is a Greek legend..She is the soul of the Greek nation and Maestro in Blue wouldn’t be the same without her..She is a lady…and apart from a legendary singer she is a unique actress…Looking forward for season 2 of Maestro in Blue..”

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα