Αποκάλυψη-βόμβα: “Ο Κερτ Κομπέιν δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε”

Αυτή και αν είναι “βόμβα” που έσκασε και φέρνει απίστευτη ανατροπή, αν οι ισχυρισμοί του ερευνητή δημοσιογράφου, Ίαν Χάλπεριν, έχουν βάση ότι δηλαδή ο Κέρτ Κομπέιν δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε!

Ο Ίαν Χάλπεριν προσφέρει στη χήρα του Κερτ Κομπέιν, Κόρτνεϊ Λοβ, την ευκαιρία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά από χρόνια εικασιών σχετικά με τον θάνατο του συζύγου της. Συγκεκριμένα, την προκαλεί να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον θάνατο του τον Απρίλιο του 1994, ο οποίος θεωρήθηκε ως αυτοκτονία.

Ο Χάλπεριν πιστεύει ότι το νέο του βιβλίο «Case Closed: The Cobain Murder: The Killing And Cover Up of Kurt Cobain» παρουσιάζει ένα «πειστικό επιχείρημα» ότι ο θρυλικός frontman των Nirvana δεν αυτοκτόνησε. Ο ίδιος έχει διερευνήσει την αυτοκτονία του Κερτ Κομπέιν από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, και τώρα λέει ότι αποκάλυψε νέες αποδείξεις ότι ο τραγουδιστής δολοφονήθηκε.

Έπαιξε ρόλο η Κόρτνεϊ Λοβ;

Πιστεύει ότι ένα επιτυχημένο τεστ ανιχνευτή ψεύδους θα βοηθήσει την Κόρτνεϊ Λοβ να καθαρίσει το όνομά της μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες υποψίας και εικασιών ότι μπορεί εκείνη να έπαιξε ρόλο στον θάνατό του.

Ο Κομπέιν, ο οποίος ήταν χρήστης ηρωίνης, βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο πάνω από το γκαράζ του σπιτιού του στη συνοικία Lake Washington του Σιάτλ στις 8 Απριλίου 1994. Παρά το γεγονός ότι ο ιατροδικαστής και το αστυνομικό τμήμα του Σιάτλ δήλωσαν ότι ο θάνατος ήταν αυτοκτονία, οι θεωρίες ότι η σύζυγός του μπορεί να έπαιξε ρόλο στον θάνατό του, παραμένουν μέχρι και σήμερα.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική εφημερίδα The U.S. Sun, ο Χάλπεριν δήλωσε: «Σε αυτό το βιβλίο, καταλήγω ακλόνητα στο συμπέρασμα ότι η αστυνομία έκανε χίλια τοις εκατό λάθος και ότι επρόκειτο για φόνο. Η ετυμηγορία πρέπει να αλλάξει από αυτοκτονία σε δολοφονία».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα