Η πρώτη αντίδραση της Όλγας Τρέμη στη δήλωση – σοκ του Ανδρέα Μικρούτσικου

Σάλο προκάλεσε η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ, όπου αποκάλυψε πως ήταν “ο πρώτος ερωτικός σύντροφος της Όλγας Τρέμη”. Η δήλωση – σοκ του παρουσιαστή και οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τον ίδιο να υπερασπίζεται τον εαυτό του και να υποστηρίζει πως δεν ήξερε ότι τον ηχογραφούσε ο δημοσιογράφος και πως ήταν μία ιδιωτική κουβέντα που είχαν, αφού είχε τελειώσει – όπως νόμιζε – η συνέντευξη.

Ωστόσο, ο ισχυρισμός του δεν έπεισε, και οι αντιδράσεις συνέχισαν να είναι σφοδρές, κατηγορώντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο τόσο σε τηλεοπτικές εκπομπές, όσο και στα social media για…μικρούτσικη συμπεριφορά, εκθέτοντας την Όλγα Τρέμη βγάζοντας στη φόρα μετά από τόσα πολλά χρόνια μια τόσο προσωπική ιστορία.

Ο παρουσιαστής σε ένα από τα ξεσπάσματά του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε πως είναι σίγουρος ότι η Τρέμη διαβάζοντας τη συνέντευξή του θα είχε ένα μειδίαμα. Όμως, έγινε έτσι; Όντως, η γνωστή δημοσιογράφος πήρε τόσο χαλαρά τα όσα αποκάλυψε ο Μικρούτσικος για τη σχέση τους;

Η αντίδραση της Όλγας Τρέμη

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η Όλγα Τρέμη ούτε χαλαρή είναι ούτε χαμογελαστή με τα όσα αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Αντίθετα, είναι σοκαρισμένη!

«Μίλησα με την Όλγα Τρέμη χθες, με πήρε τηλέφωνο γιατί είχαμε ανταλλάξει ένα μήνυμα την ημέρα που εκδόθηκε η συνέντευξη και βγήκε στη δημοσιότητα. Με πήρε εκείνη τηλέφωνο. Δεν θέλω όμως να μιλήσω γιατί είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση, ούτε εξ ονόματος της Όλγας Τρέμη ούτε έχω και την άδεια να μιλήσω εξ ονόματός της. Το μόνο που θα σας πω είναι αυτό που εξέλαβα εγώ, ως Τίνα, σε μια καθ’ όλα προσωπική κουβέντα και είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό δηλαδή που είμαστε όλοι μας», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω πως ήταν χαμογελαστή ή χαλαρή. Εγώ που την ξέρω και έχουμε πει με την Όλγα Τρέμη δυο κουβέντες παραπάνω δεν την άκουσα ούτε χαμογελαστή ούτε να διασκεδάζει. Από την άλλη είναι ένας άνθρωπος που έχει δεχθεί κατά καιρούς διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και είναι σε μια κατάσταση να μη δώσουμε σε όλο αυτό κι άλλη περαιτέρω έκταση».

Οι τρεις γάμοι και ο εφοπλιστής που την “ενώνει” με την Έλλη Στάη

Η Όλγα Τρέμη έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος ήταν με τον Θοδωρή Καλούδη, διευθυντής εφημερίδων. Μετά τον χωρισμό τους, γνώρισε και παντρεύτηκε τον διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστο Παναγιωτόπουλο με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο, τον Αλέξανδρο, όταν εκείνη ήταν 40 χρόνων.

Όμως ούτε και αυτός ο γάμος κράτησε, αλλά διατήρησαν καλές σχέσεις και για πολλά χρόνια συνεργάστηκαν στο Mega. Εκείνος ως διευθυντής ειδήσεων κι εκείνη ως η βασική ανκοργούμαν του σταθμού.

Μετά τον χωρισμό της με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, η Όλγα Τρέμη γνώρισε κι ερωτεύτηκε τον εφοπλιστή, Μιχάλη Γουλανδρή. Έμειναν μαζί αρκετά χρόνια και τότε τις καλές κοσμικές εποχές, ήταν ένα από τα ζευγάρια με κοσμικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, η σχέση τους δεν οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας. Αντίθετα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Μιχάλης Γουλανδρής μετά τον χωρισμό τους ερωτεύτηκε την άλλη παρουσιάστρια ειδήσεων, Έλλη Στάη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης κάτω από άκρα μυστικότητα. Τα επόμενα χρόνια αποτέλεσαν ένα από τα πιο κοσμικά και πολυφωτογραφημένα ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας, ενώ το δύσκολο διαζύγιό τους το 2012, υπήρξε πρωτοσέλιδο στον Τύπο της εποχής.

Η Όλγα Τρέμη από την άλλη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού χειρουργού, Νίκου Νικητέα, με τον οποίο παντρεύτηκαν σε κλειστό γάμο το 2011 και είναι μαζί μέχρι σήμερα, ενώ οι κοσμικές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Διαβάστε επίσης

Share: