Τα δύο πιο αχάριστα ζώδια

Θα σας έχει τύχει αρκετές φορές στη ζωή σας, να έχετε βοηθήσει ίσως και να έχετε ευεργετήσει κάποιους ανθρώπους και το μόνο που εισπράξετε να είναι αχαριστία. Ο Δίδυμος και ο Παρθένος είναι τα δύο πιο αχάριστα ζώδια, θέλουν μόνο τη βοήθειά σου και ίσως να μην ακούσεις ούτε ένα ευχαριστώ.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος μπορεί ως παρέα να είναι ένα καλό παιδί, αλλά όταν οι σχέσεις επεκταθούν το μόνο που θα εισπράξεις είναι αδιαφορία. Θα σου ζητήσει βοήθεια και θα σε χρησιμοποιήσει για να πετύχει το στόχο του και δεν θα ακούσεις ούτε ένα ευχαριστώ. Μπορεί εσύ να του δώσεις τον ώμο σου για να κλάψει και αυτός να σε κατηγορήσεις ότι τον εκμεταλλεύτηκες συναισθηματικά για να τον εγκλωβίσεις ως φίλο.

Παρθένος

Ο Παρθένος επειδή νομίζει ότι τα ξέρει όλα, δεν θα καταλάβει όταν του δώσεις βοήθεια. Πιστεύει ότι όλοι του έχουν υποχρέωση και δεν αναγνωρίζει την λέξη ευχαριστώ. Μπορεί να του δώσεις όλη σου την αγάπη και την στοργή και αυτός να το θεωρεί απλά δεδομένο. Δεν καταλαβαίνει ότι σου έχει ένα είδος υποχρέωσης. Το ευχαριστώ εννοείτε ότι δεν θα το ακούσεις ποτέ.

Photo cover:pixabay.com/Tumisu/couple

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα