Χάιντι Κλουμ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραβεία όπου για τσαντάκι κρατούσε μια… γυάλα με χρυσόψαρο!

Η Χάιντι Κλουμ έκανε μια λαμπερή εμφάνιση σε βραβεία όπου φορούσε ένα εντυπωσιακό μεταλλιζέ γκρι φόρεμα αλλά τα βλέμματα τράβηξε το αξεσουάρ που κρατούσε αφού το διάσημο super model επέλεξε αντί για τσαντάκο να έχει στο χέρι μια… γυάλα με χρυσόψαρο!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Χάιντι Κλουμ έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή επίσημη εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να καινοτομήσει ακόμα περισσότερο με το αξεσουάρ που επέλεξε…

Η εμφάνιση της στα Fashion Trust U.S. Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες αυτή την εβδομάδα, σίγουρα ξεχώρισε, αλλά προκάλεσε και αντιδράσεις.

Το 49χρονο σούπερ μόντελ επέλεξε ένα μάξι φόρεμα με εφέ υγρού μετάλλου Kate Barton και μια τσάντα φτιαγμένη σε μορφή μικρής γυάλας με ένα χρυσόψαρο μέσα. Βέβαια, το χρυσόψαρο ήταν ψεύτικο.

Ωστόσο, οι κριτικοί την επαίνεσαν για το σύνολο της και κυρίως για την εντυπωσιακή… τσάντα της, αν και στα social media εκφράστηκε η ανησυχία μήπως δημιουργήσει τάση και την επόμενη φορά που θα συμβεί η γυάλα δεν θα έχει ένα ψεύτικο ψάρι μέσα, αλλά ένα ζωντανό. Η Χάιντι Κλουμ είναι εξάλλου fashion icon και πολλά από αυτά που κάνει ακόμα και παράξενα, μπορούν να γίνουν τάση! ασυνήθιστα κι αν είναι – γίνονται… μόδα και τα ακολουθούν και άλλοι σταρ και όχι μόνο.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα