Γιώργος Λιάνης: Ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα γνωστή ηθοποιό ενώ η γυναίκα του περίμενε το παιδί τους

Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α Τετ» ήταν το απόγευμα της Κυριακής 26/3 ο Γιώργος Λιάνης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν ήταν μέχρι σήμερα γνωστή. Ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε στον κεραυνοβόλο έρωτα με την Αιμιλία Υψηλάντη ενώ τότε η γυναίκα του περίμενε το παιδί τους κι εξήγησε πώς η σχέση με την ηθοποιό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή του.

«Ήταν καθοριστικός ο έρωτας με την Αιμιλία Υψηλάντη. Ήρθε στη ζωή μου τελείως αναπάντεχα. Ήμουν στην πολυθρόνα του Βελλίδη στη Θεσσαλονίκη γιατί φοβόμουν να μην μου πάρουν τη θέση μου. Δεν έφευγα από την εφημερίδα. Μόνο για μπάνιο με σαπούνι πήγαινα κάθε Παρασκευή στο σπίτι μου. Καθόμουν εκεί και μου λέει ένας φίλος, «κατέβα κάτω να πάμε κάπου σε ένα κέντρο». Του είπα πως «δεν θέλω να πάμε σε κέντρο, άμα θες να πάμε σε κάποιο θέατρο». Πήγαμε στο θέατρο, είδαμε την Αιμιλία Υψηλάντη που ήταν τότε με έναν θίασο στη Θεσσαλονίκη και μετά δεν ξέρω πως έγινε και γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα. Να φανταστείς ότι ετοιμαζόμουν να ζήσω με το παιδί που περίμενε η γυναίκα μου. Τολμάω να το πω», εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοσιογράφος.

“Κακός πατέρας, προσπαθώ να γίνω υπέροχος παππούς”

Και συνέχισε: «Το οποίο είναι ένα υπέροχο παιδί, η Τατιάνα η κόρη μου, εκπληκτικό πρόσωπο και έχει τελειώσει γαλλική φιλολογία. Έχω κάνει όμως τις… Κακός πατέρας, προσπαθώ να γίνω υπέροχος παππούς και νομίζω πως είμαι αλλά αυτά τα λάθη αναγνωρίζονται μετά. Υπάρχει αυτό που ονομάζουμε, όμως, παντοδυναμία του έρωτα».

Για να συμπληρώσει: «Τότε, λοιπόν, έφυγα από την Θεσσαλονίκη. Μου είπε η Αιμιλία, «σε περιμένω στην Αθήνα, στην αρχή στο σπίτι μου και μετά θα νοικιάσεις σπίτι στην οδό Αθανασίας στο Παγκράτι» και έτσι ξεκίνησα. Μείναμε μαζί για τέσσερα χρόνια και σήμερα είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας».

Διαβάστε επίσης

Share: