Σελένα Γκόμεζ: Σε τρυφερές στιγμές με τον πρώην της Τζίτζι Χαντίντ, Ζέιν Μαλίκ

Η Σελένα Γκόμεζ ο πρώην της Τζίτζι Χαντίντ, Ζέιν Μαλίκ, εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές, σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι οργίασαν!

Η 30χρονη ποπ σταρ φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα και στην προσωπική της ζωή και τις τελευταίες ώρες, η είδηση πως είναι ζευγάρι με τον με τον Ζέιν Μαλίκ, πρώην της Τζίτζι Χαντίντ και πατέρα του παιδιού της, κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Την είδηση επιβεβαίωσε το Entertainment Tonight, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του, Γκόμεζ και Μαλίκ εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές ανταλλάσσοντας φιλιά.

Οι δύο τους είχαν ένα δείπνο μαζί στη Νέα Υόρκη, λίγες εβδομάδες αφότου οι φαν της Γκόμεζ παρατήρησαν πως η ποπ σταρ ακολούθησε πρόσφατα τον Μαλίκ στο Instagram, ενώ εκείνος την ακολουθούσε από πριν.

Οι θαυμαστές έχουν επίσης έφεραν ξανά στην επιφάνεια, μια στιγμή στο κόκκινο χαλί στις αρχές της δεκαετίας του 2010, στην οποία η Gomez ερωτάται ποιο μέλος των One Direction θα ήθελε περισσότερο να φιλήσει. «Ω, όχι, εμ.. τον Ζέιν!» είχε απαντήσει.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα