5 τρόποι που θα κάνουν τον σύντροφό σου να νιώσει σημαντικός

Υπάρχουν 5 τρόποι που θα κάνουν τον σύντροφό σου να νιώσει σημαντικός και μοναδικός.

1. Να του λες μπράβο και να τον ενθαρρύνεις σε ότι κάνει

Όταν τον ενθαρρύνεις σε καθημερινή βάση παίρνει δύναμη και μπορεί να κάνει πράγματα που δεν θα έκανε χωρίς την δική σου παρεμβολή. Ένα χαμόγελο με ένα μπράβο και ένα φιλί θα του δώσει την ζεστασιά και την χαρά της ημέρας του.

2. Κάνε του κομπλιμέντα και να του λες κάθε μέρα σε αγαπώ

Να του κάνεις κομπλιμέντο κάθε μέρα, να τον αγκαλιάζει και να του λες αγαπώ, Να τον κρατάς τουλάχιστον 2 λεπτά αγκαλιά και να του μεταδίδεις τη χαρά και την αγάπη σου. Θα νιώσει πολύ σημαντικός και θα γίνει και αυτός πιο εξωστρεφής.

3. Να ακούς τα νέα της ημέρας του

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για ένα ζευγάρι. Όταν ακούς τα νέα της ημέρας του και συζητάς τόσο τα καλά όσο και αυτά που τον προβληματίζουν θα νιώσει το ενδιαφέρον σου και θα εμβαθύνει τα συναισθήματά του για εσένα.

4. Να τον παροτρύνεις να κάνει σχέδια, να βάλει στόχους και να τον πείσεις να τα υλοποιήσει

Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο του δίνεις τη δύναμη που χρειάζεται για να αρχίσει κάτι καινούργιο στη ζωή του. Θα είσαι στο πλάι του και αυτό τον κάνει να νιώθει σιγουριά και ηρεμία.

5. Να του ζητάς τις συμβουλές του

Όταν έχεις ένα πρόβλημα και το συζητάς μαζί του και ακούς με προσοχή αυτά που σου λέει και σου προτείνει, τον κάνει να νιώθει πολύ σημαντικός και ξεχωριστός.

Photo cover:pixabay.com/StockSnap/sky

Διαβάστε επίσης:

Share: