Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία της μητέρας της που πάσχει από άνοια

Μία σπάνια φωτογραφία της μητέρα της, η οποία τα τελευταία χρόνια, πάσχει από άνοια, δημοσίευσε η Ελένη Ράντου στο προφίλ της στο Facebook.

Η γνωστή ηθοποιός το περασμένο Σάββατο, θέλοντας να ευχηθεί στη μητέρα της για “χρόνια πολλά”, δημοσίευσε μία φωτογραφία της να κάθεται σε μία πολυθρόνα στο σπίτι τους.

«Χρόνια πολλά μανούλα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τα likes και τις ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους να είναι χιλιάδες.

Η Ελένη Ράντου έχει αναφερθεί στη σχέση της με τη μητέρα της μέσα από συνεντεύξεις της, όπου έχει παραδεχτεί πως έχουν περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις.

Όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε πει μεταξύ άλλων:

«Έχω βιώσει έντονα την αίσθηση της απόρριψης από τη δημιουργό μου. Αυτή τη σχέση τώρα, την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος κι ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση. Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα, γι’ αυτό ετοιμάζεσαι. Για τη συμφιλίωση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Σε άλλη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας της μητέρας της, η οποία πάσχει από άνοια.

«Η μητέρα μου έχει άνοια τα τελευταία πέντε χρόνια. Απλώς η πανδημία το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Έπρεπε να προσέχουμε περισσότερο για τη δική της κατάσταση παρά για τη δική μας. Ζούμε μαζί… Υπάρχει παρελθοντική μνήμη. Οι μνήμες αρχίζουν να σβήνουν από τις πρόσφατες και πάει προς τα πίσω.., Οι φροντιστές τέτοιων ανθρώπων χρειάζονται σίγουρα ψυχολογική υποστήριξη. Είναι πολύ οδυνηρό για τους φροντιστές. Παλεύω να με φροντίζω… Αν δε φροντίζεις τον εαυτό σου δε θα μπορέσει να φροντίσεις και τον άλλον γιατί είναι μακροχρόνιο και πολύ οδυνηρό μονοπάτι» είχε αναφέρει η Ελένη Ράντου.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα