Ελ Μακφέρσον: Έχει γενέθλια, κλείνει τα 59 και παραμένει «το κορμί»

Η Ελ Μακφέρσον έχει γενέθλια σήμερα, 29 Μαρτίου, κλείνει τα 59 και ότι και να πει κανείς για την εμφάνισή της είναι λίγο… Η αυστραλιανή καλλονή παραμένει «το κορμί», όπως την αποκαλούν εδώ και χρόνια, αφού στα 59 της το σώμα της είναι καλύτερο και από 20άρας.

Η ίδια με αφορμή την σημερινή ιδιαίτερη ημέρα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας, στην οποία πραγματικά είναι πανέμορφη και τη συνόδευσε με ένα κείμενο στο οποίο έγραψε: «Πριν από εννέα χρόνια – την παραμονή των 50ων γενεθλίων μου – η WelleCo παρουσιάστηκε στον κόσμο. Είπα τότε ότι πιστεύω ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα και στέκομαι σε αυτό ακόμη πιο σταθερά σήμερα. Και για να γιορτάσουμε τη γέννηση της WelleCo αυτόν τον Μάρτιο, στα δικά μου 59α γενέθλια, είμαστε πολύ χαρούμενοι που χαρίζουμε το αποκλειστικό μας Collector’s Edition Silver Caddy σε όλους όσους βοήθησαν να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα, την WelleCommunity μας. Καθώς σκέφτομαι με ευγνωμοσύνη αυτό το υπέροχο διπλό ορόσημο, σας ενθαρρύνω επίσης να αναλογιστείτε τις δικές σας πολύτιμες εμπειρίες του παρελθόντος, να γιορτάσετε τα δώρα στο παρόν και να δημιουργήσετε ένα αγαπημένο και εμπλουτιστικό μέλλον εστιάζοντας ακριβώς σε αυτό. Θα ήθελα να μου έρθετε για τουλάχιστον άλλα εννέα μαζί.»⁠

Η Ελ Μακφέρσον δεν άφησε ποτέ το κομμάτι του fitness από τη ζωή της. Εξακολουθεί να γυμνάζεται καθημερινά και να προσέχει την διατροφή της για να διατηρήσει το αξιοζήλευτο σώμα της. Στην 6η δεκαετία της ζωής της, οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουν την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

H Ελ Μακφέρσον απέκτησε το παρατσούκλι «The Body», την εποχή που μεσουρανούσε στα editorial μόδας, τις λαμπερές πασαρέλες και τις καμπάνιες των διασημότερων οίκων.

H μητέρα δύο παιδιών αποδεικνύει ότι ακόμα κρατά τα ηνία του τίτλου που της δόθηκε πριν από 3 δεκαετίες.

κλείν

Δείτε επίσης

Share: