Μπρουκ Σιλντς: Αυτή η σκηνή στα “Φιλαράκια” έκανε έξαλλο τον πρώην της, Αντρέ Αγκάσι- Έσπασε όλα τα τρόπαια

Η Μπρουκ Σιλντς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον διάσημο τενίστα, Αντρέ Αγκάσι. Και τώρα χρόνια μετά, σε συνέντευξη που έδωσε, θυμήθηκε την απίστευτη έκρηξή του εξαιτίας ενός γκεστ που είχε κάνει εκείνη σε ένα επεισόδιο της σειράς, «Φιλαράκια».

Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο επεισόδιο «Τhe One After the Super Bowl», υποδυόμενη μια φανατική θαυμάστρια του Τζόι Τριμπιάνι, τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Ματ Λε Μπλανκ.

Για τις ανάγκες του ρόλου, η Μπρουκ Σιλντς έπρεπε να γλείψει τα δάχτυλα του συναδέλφου της, αφού ο χαρακτήρας που υποδυόταν είχε εμμονή μαζί του. Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να αρέσει στον τότε σύζυγό της.

“Πήγε σπίτι κι έσπασε όλα του τα τρόπαια”

Όπως είπε η ηθοποιός στο «The New Yorker», ο Αντρέ Αγκάσι ήταν μαζί της στο στούντιο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Παρά το γεγονός ότι η εν λόγω σκηνή έκανε μεγάλη επιτυχία, ο ίδιος δεν χάρηκε ιδιαίτερα.

«Πήγε σπίτι κι έσπασε όλα του τα τρόπαια. Την επόμενη ημέρα, μου ζήτησαν να κάνω τη δική μου εκπομπή», είπε η Σιλντς. «Στη σκηνή αυτή έπρεπε να γλείψω τα δάχτυλα του Τζόι, γιατί ήταν τα χέρια μιας “ιδιοφυΐας” κι εγώ υποτίθεται, ήμουν τρελή», συμπλήρωσε.

«Ήταν χαριτωμένος, μου είπε ότι έχει πλύνει τα χέρια του κι εγώ του είπα ότι είχα φάει μια καραμέλα μέντας», περιέγραψε στη συνέχεια για τα γυρίσματα της σκηνής.

Ο Αγκάσι από την άλλη μεριά, δεν άντεξε καν να δει ολόκληρο το γύρισμα και αποχώρησε από το σετ. «Ο Aντρέ ήταν στο κοινό για να με στηρίξει και ξαφνικά βγήκε έξω. Όταν τον είδα, μου είπε “όλοι με κοροϊδεύουν, με ξεφτίλισες με αυτή τη συμπεριφορά”. Κι εγώ του είπα ότι είναι απλά μια κωμωδία. Θυμάμαι που τον ρώτησα “τι τρέχει με σένα;”», εξηγεί η Μπρουκ Σιλντς.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ίσως η νευρικότητά του να ήταν αποτέλεσμα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, που έκανε εκείνο το διάστημα.

Η επίμαχη σκηνή από τα Φιλαράκια

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα