Εκλογές 2023: Η Φίνος παρουσιάζει το όραμα της “Ενωμένης δεξιό-κέντρο-αριστεράς” σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Μετά την εξαγγελία των εθνικών εκλογών στις 21 Μαΐου, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μεσημέρι της Τρίτης (28/3), η χώρα έχει μπει κι επίσημα σε προεκλογική τροχιά. Και ο αγώνας των κομμάτων, μόλις ξεκίνησε, ενώ πλέον είναι όλο και πιο έντονες οι συζητήσεις και ζυμώσεις για κυβερνητικές συμμαχίες.

Η Φίνος Φιλμ που σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω, φρόντισε να μας βάλει στο προεκλογικό κλίμα, με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο. Με ένα απολαυστικό βίντεο που ανέβασε στα social media, η Φίνος τρολάρει το… όραμα που είχε η ενωμένη “δεξιό – κέντρο – αριστερά” που δημιούργησαν οι Κώστας Βουτσάς, Νίκος Δαδινόπουλος και Σωτήρης Τζεβελέκος στην ταινία «Τρομοκράτης» που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1975.

Το…όραμα της «Ενωμένης Δεξιό-κέντρο-αριστεράς»

Η ιδέα του Νίκου Δαδινόπουλου, που στην ταινία ενσαρκώνει το ρόλο του Περικλή Αθανασίου, να ιδρύσουν «ένα κόμμα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του λαού, την «Ενωμένη Δεξιό-κέντρο-αριστερά», δεν ενθουσιάζει τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος ακούγεται να του απαντάει: «Μην βάζεις ενωμένη, δεν πάει γούρι. Όσοι χρησιμοποίησαν τη λέξη “ενωμένη”, δεν τους πήγε γούρι».

«Εκλογές 2023: «Ενωμένη». Η ενωμένη δεξιό-κέντρο-αριστερά του «Τρομοκράτη» (1975) είχε αν μη τι άλλο… όραμα. Μείνετε συντονισμένοι για απολαυστικά προεκλογικά «σφηνάκια» με την διαχρονική ματιά της Φίνος Φιλμ!», γράφει για το βίντεο η Φίνος Φιλμ.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα