«Μισώ τη μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο» – Συγκλονίζουν τα λόγια ενός 8χρονου παιδιού που έχασε τη μαμά του στα Τέμπη (βίντεο)

Ένας μήνας έχει περάσει από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και οι ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συγκλονίζουν. Όπως αυτή με ένα 8χρονο αγοράκι που έχασε τη μαμά του στο δυστύχημα καθώς ήταν μία από τους επιβάτες στο μοιραίο τρένο.

Το αγοράκι αδυνατώντας να διαχειριστεί την απώλειά της, λέει ότι «τη μισεί γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο».

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, ακόμα ονειρευόμαστε. Δεν το πιστεύουμε. Άδικα άνθρωποι έφυγαν. Άδικα… Δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. Η γυναίκα μου κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς είναι στην κρεβατοκάμαρα. Κλαίει στο δωμάτιο κρυφά να μην την δουν τα μικρά. Τι να κάνει…» περιγράφει ο πατέρας της νεαρής γυναίκας που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του παιδιού

Ερωτηθείς εάν τα παιδιά της κόρης του έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί, σημειώνει: «Τους το είπα από την πρώτη ημέρα. Είπα στον γαμπρό μου “πες το κατευθείαν”, καλύτερα τώρα, παρά να το μάθουν αύριο, μεθαύριο».

Και ο παππούς καθώς διηγείται την αντίδραση του παιδιού, συγκλονίζει: «Ο μικρός είναι 8 ετών κι έλεγε: “μισώ την μαμά μου”. “Γιατί μισείς την μαμά σου;”. “Γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο” λέει».

Και πρόσθεσε: «Ψυχολόγος δεν… είπαν τάχα θα έρθουν, αλλά κανένας δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Λέγανε και γι’ αυτή τη βοήθεια, ένας όμιλος. Έκανε ο γαμπρός τα χαρτιά, τίποτα. Δεν έχουμε δηλαδή ανταπόκριση από κανέναν, τίποτα».

«Πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της»

Και ο ίδιος, όμως, αδυνατεί να πιστέψει ότι η κόρη του έχασε την ζωή της τόσο πρόωρα, βίαια και άδικα. «Όλα είναι αναμνήσεις… Και τα μαλώματα καλά ήτανε. Το βράδυ πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της. Και δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Εγώ νομίζω κάπου πήγε και ότι θα ξαναγυρίσει» λέει.

«Η γυναίκα μου κοιτάει από το παράθυρο, κάθε μέρα, να την δει να έρχεται από την δουλειά. Και αρχίζει και κλαίει, κοιτώντας έξω από το παράθυρο…», καταλήγει συγκινημένος.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα