Ο Κώστας Χατζηχρήστος στον γάμο του με την ηθοποιό Καίτη Ντιριντάουα (φωτό)

Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν ένας από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους Έλληνες κωμικούς, ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί άρρηκτα με το κεφάλαιο «Χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου». 

Ο Χατζηχρήστος ήταν από τους ανθρώπους που του άρεσε πολύ το γυναικείο φύλο, άλλωστε αυτό στηρίζεται και στο γεγονός των πέντε γάμων που πραγματοποίησε. Μια φωτογραφία από τον τρίτο του γάμο είδαμε στο Instagram, στον λογαριασμό Elenas Diary Blog.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνετια: «Στις 30 Σεπτεμβρίου 1959 ο γάμος του Κώστα Χατζηχρήστου με την πληθωρική ηθοποιό Καίτη Ντιριντάουα με το περιπετειώδες παρελθόν στα χρόνια του εμφυλίου, έγινε το πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων. Ο δημοφιλής κωμικός είχε μια πολυτάραχη ερωτική ζωή. Είχε αποκτήσει μια κόρη από τον πρώτο γάμο του με τη Μαίρη Νικολαΐδου που δεν κράτησε πολύ καθώς στη ζωή του μπήκε η Καίτη Ντιριντάουα με την οποία απέκτησε μια ακόμη κόρη. Ούτε αυτός ο γάμος όμως έμελλε να κρατήσει.

Ο ίδιος ο Κώστας Χατζηχρήστος είχε διηγηθεί για τη σχέση του με τις γυναίκες: «Πρώτα απ’ όλα οι γυναίκες δεν έπαιξαν μόνο σε ‘μένα καθοριστικό ρόλο, αλλά φαντάζομαι σε κάθε άντρα ανεξάρτητα από επάγγελμα, τάξη και χρώμα. Τώρα ιδιαίτερη αδυναμία εκτός από τις νόμιμες συζύγους μου Μαίρη Νικολαΐδου και Καίτη Ντιριντάουα είχα στην Άννα Φόνσου, τη Μάρθα Καραγιάννη, την Ντίνα Τριάντη, τη Σπεράντζα Βρανά και την Μπεάτα Ασημακοπούλου…».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα